Metro Exodus - megérkezett a Ranger Update

A Metro-széria megszokott Ranger-frissítése végre eljött az Exodushoz is. Mostantól elérhető tehát a New Game+, számos módon személyre szabhatjuk a játékélményünket, valamint további finomhangolást kaptak az RTX-kártyák is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#10: Jah azért a könyveket olvasva játék közben hajlamos vagyok beleélni magam a világába.,..,.ha valaki ezzel kezdi és csak játszik a story így egy alaptortenet........igaz.
#10
#8: Na! Na! Azért na! Történet? Odabaszós? Szeretem a sorozatot, sőt imádom. Története viszont nem sok van. Annyi, amivel lehet előre haladni, ami ad egy következő célt, mint általában az FPS játékoknál, de ezzel nincs is baj. Hangulata, atmoszférája. Na az van neki. Aki vevő erre a fajta világra, és elnézi az átlagos butaságait a Metronak, az szintén szeretni fogja. De története miatt a legkevésbé. Itt túl is tolták kicsit, mert mindig mindenki elkezd az életéről beszélni, hátha ettől majd mélyebb személyiséget kapnak. Lehetne, igen. Ha kezdenék mondjuk Artyommal és megtanulna végre beszélni. Nem kell túlzásba vinni. Olyan jó magyaros filmszövegszerűen, ahol mindig háromszavas sorokat adnak a színész szájába. Kezdetnek elég. Mondjuk a Mad Max-es résztől én inkább irtóztam. Maga a Road Movie jelleg viszont nagyon jó. Az összes loopolt szekvenciát végignéztem, amikor a zakatoló vonaton lehet kolbászolni, és közben vonul a táj. Mondjuk a mutánsok felhozatala lehetett volna változatosabb is. Új helyek, új szörnyek alapon.

Naoszt' teszt lesz? Egyszer már válaszolhatna valaki erre a kérdésre a bennfentesek közül.
#9
Baszki......Mad Max feeling!!!!!

Ott a szeren a game

Bocs de javitgat a telom-D
#8
#6: Odabaszos hangulat és történet!!!!Hanem nézzük az ai-t és pár apró dolgot akkor nagyon ott a szerencse a game! Sokszor leesett az állam .....csak időt kell adni neki.Nad Mac feeling oroszosan a Kaszpi tengernél!!!Kihagyhatatlan!!!!! Átépített UAZ-vezetni!!!! Jeeeeee. és még sorolhatnám!
#6
Nem értem mitől ekkora szám a játék ? Negyed órát bírtam ,abból 10 percet a gép pofázott az átvezető leállíthatatlan animációival. Nyitott világ felé kéne menni ,nem pedig arra hogy megyek egy 'csőbe ' előre ledobnak 10-20 ellent. nehézségtől függően . Ezt a doom 1 is tudta , és ne a gép játszon helyettem.
#5
Érdemes lett volna beleírni a hírbe a patch notes listából hogy xbox-on bill. egér támogatást is kapott.
#4
Ez eddig fizetős dlc-ként jött, mi történik itt? már csak ki kéne adni steam-en...
#3
Valaki valami tapasztalat?
#2
#1: szerintem ennyi alap