Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#9: Én középtájra emlékszem, hogy jó játékok voltak. A végén, már biztos nem (ps4gen eleje) mert azóta se vagyok előfizető, bár a múlt hó és a mostani, komolyan elgondolkodtatott.
#10
#4: A türelem mestere vagy. De nem a játékban elért teljesítményed, hanem a válaszod hangneme miatt.
:)
#9
#6: Azert mert a Sony az elejen olyan jatekokat rakott be, hogy UC3, Bordrlands 1, Mass Effect 3, Red Dead Redemption, Far Cry 3, Tomb Raider, Arkham city. Kb ezek jutottak eszembe hirtelen. A jot hamar megszokja az ember, aztan PS4-re nem jottek ilyen kaliberu jatekok.
#8
Mind a négy darab teljesen jó játék, tekintet nélkül az életkorukra.
#7
A Battlefront-ban a multi is működni fog? Ez komoly? :O Zsíííír!
#6
#3: Amúgy meg pont az a gond hogy egy csomó ember állandóan 1 évnél nem régebbi teljes áras AAA címet vár Gold-ba meg PS+-ba ilyenek heyett. Azán meg megy a sírás hogy "szar" a felhozatal.
#5
#4: Minden elismeresem, hogy egy ilyen stilusu embert/kerdest valaszra meltattal! Nalam a nap hose vagy, de tenyleg :D
#4
#3: Jelenleg a 482. végigjátszott játékomnál tartok, cheat, mod és minden segítség nélkül. Van, amire nincs idő. Vagy, van amihez pont most van kedvem. PL a Star Wars Racer miatt, ami valami hír miatt jutott eszembe, megvettem a Star Wars Racer Revenget és végig is játszottam. De van, hogy NES, SATURN vagy akármilyen játékot (pótolok).
Ilyen szinten voltak várólistán ezek is.
#2
De jó hogy nem vettem meg az Outcast-ot. Jó kis lista.
#1
4-ből négy cím volt vásárláslistán. Ez most nekem nagyon betalált :D