Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

Nem hozott átütő bejelentéseket az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsor felvételét itt nézhetitek vissza:

A legfontosabb újdonságot az jelentette, hogy a Microsoftnak újabb három indie címet sikerült leigazolnia az Xbox Game Pass szolgáltatáshoz, a Killer Queen Black, az Outer Wilds és a Blazing Chrome már a megjelenése napján elérhető lesz az előfizetők számára. A premier mindegyik cím esetében idén várható.

A Killer Queen Black egy erősen csapatmunkára építő multiplayer játék, ahol erősen militarizált bogarainkkal különböző célokat szem előtt tartva hajthatunk a győzelemért. Az Outer Wilds egy No Man's Skyra hajazó felfedezős játék, azzal a csavarral, hogy a komplett játék újraindul meghatározott időnként, míg a Blazing Chrome egy masszív retrofaktorral megáldott run-and-gun akciójáték.

Az Outer Wilds mellett az Oxenfree fejlesztőjének új játéka, az Afterparty kapott egy kiadós bemutatót, továbbá egy-egy villanásra előkerült a Void Bastards, a magyar fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun, a Supermarket Shriek és a The Good Life is. Ezek az Afterpartyval egyetemben kipróbálhatóak lesznek a hétvégi PAX Easten, és a fent emlegetett címekhez hasonlóan a megjelenésük napján bekerülnek az Xbox Game Passbe.

1.
1.
McDuff
A Last Night-tal ugyan mi van? 2 éve semmit nem tudni arról az elég ígéretesnek kinéző indie játékról :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...