World War Z - irány Tokió!

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 28.
  • Videó
Link másolása
A következő hónap megjelenéseit színesíti a Saber Interactive játéka, a World War Z, amiben a világ nagyvárosai közül több is elesett a zombiapokalipszis során. Ilyen, felszabadításra váró metropolisz lesz Tokió is.

A Saber Interactive kooperatív lövöldéje, a World War Z a Paramount Pictures nagysikerű filmjét veszi majd alapul ugyan, de az alkotók új karaktereket és történeteket is bemutatnak. A játékban hat különböző kaszt közül választhatunk majd, és bármelyikre is essen a választásunk, feladatunk minden alkalommal ugyanaz lesz: a világot járni és felszabadítani a zombiinvázió alól a nagyvárosokat.

Az egyik biztos helyszín Tokió lesz, ahol a premier napján két különböző küldetést is végigjátszhatunk, hogy aztán a megjelenést követően nem sokkal befusson egy ingyenes bónuszkihívás is.

A stúdió vezetője, Matthew Karch egyébként elárulta, hogy annyira sok pozitív visszajelzést kaptak, hogy úgy döntöttek, kiegészítik az alapjátékot a megjelenésre, így négy epizódot és 11 pályát kapunk majd kezdetben.

A játék április 16-án jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
godach
#1: Engem eddig nagyon nem érdekelt, pedig nagy zombimániás vagyok, viszont ez a trailer, rendesen odavert :D
2.
2.
shatterhand
Ha nem var sokat tőle az ember sztem baromi élvezetes coop mészárlás.
1.
1.
JohnSpartan
Baszki... egyre jobban tetszik a játék!!! 15. Trónok Harca, 16. World War Z, 17 Szülinap! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...