E3 2019: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy a távolmaradók ellenére ők bizony idén is tartanak saját eseményt, ráadásul már azt is tudjuk, hogy mikor. Szerencsére az időponton sem változtattak, így nem kell éjszakáznunk.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#25
#9: + 1 csatlakozom. Nagyon tetszenek azok az open world világok, amiket megalkotnak, és alapvetően a gameplay is, hibái, és hiányosságai ellenére.

Az AC széria a kezdetek óta kedvenc, mindegyik tetszett többé-kevésbé. Ami jobban, azt többször is végigjátszottam. Pl. a Black Flag-et min. 4x. Odyssey-t mostanában kezdtem újra (NG+). Tavaly kezdtem bele az összes könyv elolvasásába is (Odisszea már berendelve).

Far Cry széria is nagyon adja nekem a rém buta ai ellenére is. Évekig elvoltam a 3. résszel, de a 4-et sem tudom hányszor végignyomtam. Sőt, még a New Dawn-al is jól szórakoztam, amíg nem jött a Division 2, aminek az első részét is sokat toltam. Plusz ott a Ghost Recon WL.

Engem csak az olyan játékok érdekelnek, amelyeknek világa nem túl sötét, és nyomasztó, nem horroros, nem dark fantasy, és nincs tele nem e világi, túlzottan természetfölötti dolgokkal, hókusz-pókusszal, és egyebekkel, ami a valós világtól, és fizikától nagyon túlzóan elrugaszkodott.

Jó pár éve megundorodtam minden túlzottan véres, csonkolós játéktól, amiben különféle szörnyek, mutánsok, zombik vannak. Csak olyan játékokkal játszom, amiben alapvetően npc emberek az ellenfelek, akik shooter játék esetében vissza is lőnek (még ha buták is....)

A fentebb felsorolt ubi játékok világa, és az ellenféltípusok ezen igényeimnek pont megfelelnek. Sztem manapság ritka dolog, de az AC játékokban pl. nemcsak hogy nincs csonkolás, de még mindig van lehetőség a vér kikapcsolására is (én így játszom). Én főként ezért szeretem a játékaikat.
#23
#22: A FarCry első részét végigtoltam többször is. Játszottam az Isticts és a Predator részekkel is, épp ezért mint Far Cry a második rész nem igazán lett a szívem csücske De amit a Dunia motorral leműveltek, megvett kilóra. A hármat imádtam és minden elismerésem a Blood Dragon miatt. Rákattantam volna a 4.re de nincs meg (torrentezni meg nem akartam) így maradt a Primal ps4-en. Egyszerűen imádtam. Am is szeretek felületesen gyűjtögetni, de itt mikor meglett az első állatom, nagyon vigyorogtam magamban. Aztán egy kis falumenedzsment, rare állatok levadászása számomra változatossá tette. Így még is lett a platina :)
#22
#9: No, egy hasonló gondolkodású kollega. A Primal-t nem próbáltam, de ha ennyire bejött az összes többi, amiket viszont igen, akkor biztos tetszeni fog az is.

Amúgy mostanában látva az Ubi hozzáállását a AAA játékokhoz, egyet kell értsek a dicsérőkkel. Példás magatartással ontják a játékokhoz az "ingyenes" tartalmakat, hogy hosszú hónapokon/éveken át is játszhatóak maradjanak.
#20
#15: Én egyáltalán nem védem a céget és (valóban egykaptafa pl a farcry, assassins) is pl, open world téren. Értem itt arra, hogy keress egy magas pontot, fedezd fel a térképet, gyűjts ládákat stb.
Tollakat én sem állok neki gyűjtögetni, viszont ettől még szerintem, elég szépen felépítik a világokat. Legalábbis, én szeretem őket.
A másik pozitívum, hogy akármit mondtok a cégre, a játékaik függetlenül attól hogy sikeresek lettek e vagy sem, azért nagyon sokáig megkapják a támogatásokat, frissítéseket és foglalkoznak vele.
Nem mondom hogy a legjobbak vagy nem védeni akarom őket, de amennyi negatívumot leírtál, pontosan annyi pozitívumot is fel lehet hozni.
#13
#6: Szóval "bazijó" értelmes időtöltés a gyíkfej gyűjtögetés,mert kegyelmednek tetszik?

Egyébként pár kivétellel sajna ma ez a trend az openworld játékokban.Kaptok egy nyílt sík hülye világot aztán szaladozhattok mint a barom.
#9
Ha kapom az ívet ha nem, én egyszerűen imádom az Ubisoft játékokat.
Az Assassin's Creed első részét végigszenvedtem, de azóta minden részét szerettem. Legutóbb, a Black Flag zárójeleneténél, még büszke is voltam hogy játszhattam ezzel a játékkal.
A Far Cry Primalra véletlen kattantam rá. Pont ment a TV-ben az Apocalypto, na gondoltam hasonló lehet ez az Ősemberes fárkráj és nesze neked, annyira megtetszett, hogy életem első platináját belevertem a ps accountomba.
De ha visszagondolok, Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, Hawx.... valójában, mindig is szerettem az Ubisoft játékait.
#8
#4: De azért egy openworld rejszolós játéknak örülnél az ubitol. Gondolj bele, vérpistivel multiban, különböző helyszíneken és közösségekben sanyargathatnátok a bohócot. Akkor persze az ubi lenne a király...