Már júniusban begördül az idei Forma 1-játék

Egy rövid teaser társaságában jelentette be a Codemasters az idei Forma 1-játékot, az F1 2019-et. Az új rész minden korábbi epizódnál hamarabb érkezik, már júniusban benevezhetünk rá!

A Codemasters szerint a június 28-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő F1 2019 már két éve készül, és az eddigi legambiciózusabb rész a sorozatban. Habár a stúdió nem sok részletet árult el az új játékkal kapcsolatban, két újdonságra már fény derült.

Az egyik, hogy minden játékos hozzáfér majd egy Ross Brawn és Pat Symonds közreműködésével tervezett sablonautóhoz, amit a saját szájíze szerint színezhet át, matricázhat majd fel, és állíthat rajtrácshoz a multiplayerben. Habár a közeljövőben további részleteket is megtudhatunk majd a testreszabásról, alább láthattok néhány képet ízelítőként arról, hogy mire számíthattok:


A másik újdonságot még nem jelentette be a Codemasters, de a fenti teaser trailer alapján úgy tűnik, hogy végre a Forma 2-sorozat is bekerül majd a játékba. Régóta várnak már erre a rajongók, valószínűleg nem is kell ecsetelni, hogy mennyire megbolondítaná ez az F1 2019 karriermódját! Akárhogy is legyen, várjuk a további részleteket!

8 komment - szólj hozzá!