Dreams - áprilisban jön az Early Access-kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 28.
  • Korai verzió
Link másolása
A Sony valamiért kihagyta a State of Play felhozatalából a hírt, hogy április közepén válik elérhetővé a Dreams korai hozzáférésű változata. Annyi baj legyen, befutott a bejelentés, amiből minden részlet kiderül a témában!

Nem szokványos húzás a Sonytól, hogy korai hozzáférésű verziót ad ki egy játékából, a Dreams esetében mégis ez lesz a helyzet. A Dreams - Early Access április 16-án érkezik a PlayStation Store-ba, és a végleges játék tartalmának csak egy részét hozza magával.

Ez a Dreams teljes tartalomkészítő módja, amely mellé különböző tutorialokat, árkádjátékokat és sablonokat kapunk majd, hogy el tudjuk kezdeni kitanulni a program minden csínját-bínját. Emellett hozzáférést kapunk a játék bétatesztje során született tartalmakhoz, továbbá folyamatos frissítésekre számíthatunk, amik további kontentet és fícsöröket jelentenek.

Aggodalomra semmi ok, minden, amit a korai hozzáférésű változattal készítünk, átvihető lesz majd a végleges játékba, amire az Early Access-tulajok értelemszerűen felár nélkül válthatnak. A korai verzió egyébként 30 euróért vásárolható meg, és csak limitáltan lesz elérhető: érdekesség, hogy a Media Molecule nem időben, hanem a játékosok létszámában határozta meg a limitet, és bár állításuk szerint nem voltak szigorúak, mint mondták, érdemes sietni a vásárlással, nehogy csalódásként érjen valakit, hogy időközben levették a Store-ból a játékot.

A végleges kiadás megjelenéséről, áráról és pontos tartalmáról még nem nyilatkoztak a készítők - az biztos, hogy a Dreams sztorimódja csak ebben kap már helyet.

1.
1.
kamgecam
Nem tudom mi történt a sony marketinges részlegével de katasztrófális amit mostanában összebalfszkodnak. Ez a state of play is egy fos gagyi szar. Krva nagy showk kellenének ahol egymás után mutatják be a nagyágyúkat, a TLoU2, Ghost of Thusimát, Death Streanding et Days Gone-t. Legyen csak egy show akkor egy évben de az emlékezetes legyen. Inkább mint 10 db ilyen szirszar state of play okosság ahol vr mobiljátékokra verik. Wtf sony?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...