Gameplay trailerrel mutatkozott be a Borderlands 3

A sorozatos teaselés után a Gearbox az imént formálisan is bejelentette a Borderlands 3-at, illetve a sorozat korábbi részei kapcsán is készült újdonsággal - elvégre ez "a Borderlands éve".
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
Bolondok aranya ! :)))

Első napos vétel...
#23
#18: +1 Nalam is elorendelos a cucc. En se szoktam, csak nagyon kiveteles esetben. Gow-t es a pokit azert tavaly be mertem kockaztatni :)
#22
#21: Időről időre előveszem a Borderlands 2-t csak mostanság azt vettem észre, hogy annyi effekt villog a képernyőn, hogy egy idő után fáj a szemem és sajog a fejem. Elméletileg van olyan variációja a beállításoknak, hogy ne legyen annyira szembánt, de remélem, hogy itt ez nem lesz probléma.
#21
Elsőnek nekem is furcsa volt a graf. Tény, hogy hozzá kellett szoknom magához a látványhoz. DE(!) az élmény amit ad az egyszerűen zseniális. A fegyverek a karakterek, azok a már-már erőltettetten szar beszólások. Életem egyik legjobb döntése volt megvenni használtan a Móriczon 5 ezerért. Utána a GOTY edition kimaradhatatlan volt a 360-omra. Ha hazamegyek fel is rakom újra! :)
#20
#3: Mintha a graf olyan lenyeges lenne eme jatekban. Itt mindig is a gameplayen, az őrült világon, looton, coopon volt a hangsuly. A sztori, latvany csak masodlagos.
De egy retardaltnak lehet magyarazni...
#18
#11: +1 :) Több száz óra van benne az előző részeiben, meg lehet unni de nem örökre a 2-vel a mai napig játszok minden évbe előveszem belerakni újabb órákat és még mindig találok olyan fun buildeket amivel megéri újból végigtolni a gamet. Best co-op game ever :P :) Évek óta nem rendeltem már elő (hibáimból tanulva) de ez alól kivétel lesz a new rész :D még ha nem is lesz már rá annyi időm! :)
#17
Kell! Épp most játszottam végig a 2. részt ismét. Nekem ez ilyen Árkád lövölde. Totál jól kikapcsol.
#12
#9: Én se értem a hatalmas rajongást a (ezért most meg leszek lincselve) Far Cry 3 iránt, de szerintem sokakat ez nem izgat.

ON: Egyébként várós a játék, imádom az előző részeket. Kb szökőévente egyszer (sokat is mondtam szerintem) szoktam előrendelni, de lehet, hogy a Yakuza Kiwami után ennek is megszavazom a bizalmamat.
#11
#9: Borderlands-el játszani olyan érzés mint amikor leülsz a legjobb barátaiddal nyári este egy sör mellé. Beszélgettek, röhögtök, jól érzitek magatokat, 8 órától hajnali 5ig szerepjátékoztok, felváltva meséltek és elmerültök egymás világában. A karaktereddel eggyé válsz. Meghasad a valóság szövete, kinyilik a világ, meglátod a szineket, felfedezésre indulsz küldetésed van és 40 évessen ezalatt a kis idő alatt, újra gyermeki rácsodálkozással tekintesz erre a titokzatos, kegyetlen és gyönyörű világra mert varázslat történt. Segít hogy a valóságot, emerekkel való kapcsolatainkat annak lássuk ami. Ajándéknak. Kb ehhez hasonló érzés a Borderlands-el játszani. Nem teljessen de ezt a feelinget adja vissza mert minden egyes karakteren, a legutolsó npc-én is az egész játékon érződik hogy ezt emberek csinálták, kockák csinálták kockáknak és közben kibszottúl élvezték. Sűt róla a szenvedély!
#10
Mióta várok erre!
#8
Tiéd a lelkem Gearbox!
#7
#3: Latlak, ahogy az ujsagosnal vegignezed a kepregenyek boritoit, kopsz egyet es veszel harom kepeslapot olvasgatni, mert azok nem ocsmanyak. Nincs is ezzel gond, lehet igy is elni.


Csak minek?