Mario és Sonic a tokiói olimpián

2020-ban Tokióban rendezik meg a nyári olimpiai játékokat, a Sega pedig alaposan felkészült a hazai pályán tartott eseményre: mindjárt négy játékot is bejelentett a sportrajongóknak.

Továbbra is a Sega az olimpiai játékok hivatalos videojáték-beszállítója, a japán cég pedig nem is aprózta el a 2020-as tokiói eseményre való felkészülést: ahogy az alábbi beharangozó is mutatja, négy játékot dobnak majd piacra a témában, és ezekkel lényegében minden fontosabb platformot lefednek majd.

Elsőként a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 érkezik, amely Mario és Sonic bandája veselkedik majd egymásnak az olimpia apropóján - a játék 2019 telén jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchre. Az Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game már valamivel realisztikusabb élményt nyújt, ahogy a játék címe is sejteti, ez az olimpia hivatalos játékadaptációja, amely PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre is megjelenik 2020-ban.

Emellett készül a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 játéktermi változata, amely 2020 nyarán várható, és végül a mobileszközök is kapnak egy címet, méghozzá a Sonic at the Olympic Games - Tokyo 2020 formájában, szintén 2020 nyarán.

Habár a játékokról ennél több infó nem derült ki, a beharangozó alapján ugyanolyan minijáték-gyűjteményre számíthatunk, mint az elmúlt években.

1 komment - szólj hozzá!