Itt forog a Netflix-féle The Witcher-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Kaptunk pár képet a The Witcher TV-sorozat forgatási helyszíneiről, és mivel a széria Magyarországon készül, néhány nagyon is ismerős lehet számunkra. Az egyik kastélybeli jelenetnek a Vajdahunyad vára ad otthont.

Javában forog a Netflix-féle The Witcher-sorozat Budapesten. Kiszivárgott néhány kép a munkálatokról, és olyan lélegzetelállító helyszíneket használ a stáb, mint a Vajdahunyad vára, amely remekül illik a fantasy miliőbe. 

Az alábbi videó nem mutat túl sokat, de az biztos, hogy a filmesek remek érzékkel találták  meg a legjobb helyszíneket. (Magyarország mellett Lengyelországban is forog a produkció.) Ahogy arról már többszöri is beszámoltunk, Rívia Geraltot Henry Cavill alakítja, míg Yennefert Anya Chalotra. Ciri szerepében Freya Alant láthatjuk. 

A gyártó még nem tisztázta, hogy a szériát 2019-ben vagy csak 2020-ban tűzik-e műsorra. 

23.
23.
imaginable
#22: Mert akkor mi van, ha a fél stáb néger?
22.
22.
Ooorky
#21: Mivel netflix sorozat már annak is örülni kell, hogy a fél stáb nem néger :D
20.
20.
Huf93
Szerintem fölösleges erről vitázni amig nincs egy értékelhető hivatalos trailer más trailer meg alatt sok kamu like/ dislike van
és a kinézetén is tudnak csiszolni kicsit :)
1.
1.
hedzsooo
Hú, várós 1 sorozat! A GoT után úgy is jó lenne találni vmi korrekt kis fantasy TV sorozatot, szóval bízok benne, hogy nem lesz rossz! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...