Brit toplista: Yoshi mindenkit meglepett

A GfK Chart-Track adatai szerint elképesztően jó rajtot vett a múlt héten megjelent Switch-exkluzív Yoshi's Crafted World, ami így maga mögé utasította a The Division második részét és a Sekiro: Shadows Die Twice-ot is.

Mindössze 63 darab kópiával előzte csak meg a Yoshi's Crafted World a The Division folytatását. Szoros volt a verseny, de alighanem kevesen számítottak arra, hogy a Switch-exkluzív ügyességi platformer az élen nyit majd. Ez egyébként komoly siker a franchise történetében is, a Crafted World ugyanis az első olyan Yoshi-játék, ami a szigetország eladási listájának az élén tudott zárni. A dobogó harmadik helyére egyébként a Sekiro: Shadows Die Twice fért még fel.

Az új belépők közül az Assassin's Creed III: Remastered a kilencedik helyen nyitott, ami elég szép eredmény, ezzel szemben a többi új belépő már nem mondhatja el magáról, hogy acélos nyitánnyal rajtolt el. A Generation Zero mindössze a 19. helyen kezdett, míg a The Walking Dead: The Final Season csak 23. helyre volt jó, az Outward pedig a 24. helyen végzett.

  1. Yoshi's Crafted World
  2. The Division 2
  3. Sekiro: Shadows Die Twice
  4. FIFA 19
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Far Cry: New Dawn
  7. Red Dead Redemption 2
  8. The LEGO Movie 2 Video Game
  9. Assassin's Creed III: Remastered
  10. Forza Horizon 4
5 komment - szólj hozzá!