Black Ops 4 - bemutatkozott az új Blackout-térkép

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
A mai naptól minden PS4-es Call of Duty: Black Ops 4-tulajdonos számára elérhető a játék battle royale-játékmódjának, a Blackoutnak az új térképe, ami San Francisco híres börtönében, az Alcatrazban játszódik.

A szokásoknak megfelelően ezúttal is a PlayStation 4-es játékosok élvezhetik először a Call of Duty: Black Ops 4 újdonságait, ez esetben az új Blackout-térképet. Később persze PC-n és Xbox One-on is kipróbálható lesz az Alcatraz, ami mintha komolyan merített volna Michael Bay A szikla című filmjéből is.

Az új térkép egyébként méretét tekintve meglepően pici battle royale-térkép lett, de a készítők célja egyértelműen az volt, hogy a sorozatra jellemző pergős, közelharcokra kihegyezett élmény itt is visszaköszönjön.

A Blackout egyébként április 30-ig ingyenesen játszható mindhárom platformon.

12.
12.
shatterhand
#11: Egy hónapig ingyen jatszhato. 82gigat kell leszedni
11.
11.
Boncza99
Ingyenes lesz, vagy fizetni kell ezért is mint Abruzzi-ért?
9.
9.
Lorthirash
8.
8.
shatterhand
Battle royal rákfenéje, hogy nehéz egyensúlyt találni. Ha gyorsan halok az a baj, ha alig látok vkit es 10perc lootolas után első tűzharcban elesek akkor meg az.
Ez a pörgős fajta lesz.
7.
7.
Shifty
#6: A DiCapriós pedig vagy a Viharsziget vagy A part...de ugye mi vagyunk a hülyék :)
6.
6.
Shifty
#1: Egyrészt köszi, hogy szóltál, elírtuk. Javítottam. Az észrevételedet viszont lehetne normális stílusban is közölni, hidd el, nem fog fájni. Ha meg már lenyomorultazol minket (ehhez csak gratulálni tudok), akkor legalább ne írnál le orbitális hülyeséget, mert bizony van Bay-féle A sziget című film. Ahogy azt Pacsirta is jelezte.
5.
5.
manderel
#1: A sziget egy Bay film, ahogy a cikkíró is írja.
Amire te gondolsz DiCaprioval, az a Viharsziget..
2.
2.
logic5
Ja, meg néha egy-két vessző nem ártana...
1.
1.
logic5
"ami mintha komolyan merített volna Bay A sziget című filmjéből is." Na ebből is látszik, hogy mennyire nyomorultak vagytok, ha film témáról van szó.(Mondjuk már kb egyik témában sem reveláns a véleményetek) A "Sziget" nem Bay filmje, de "A szikla" igen... Édes jó istenem. A szigetben DiCaprio érez jó nagyokat, amíg a szikla játszódik az Alcatraz-ban. Ideje lenne elásni magatokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...