Black Ops 4 - bemutatkozott az új Blackout-térkép

A mai naptól minden PS4-es Call of Duty: Black Ops 4-tulajdonos számára elérhető a játék battle royale-játékmódjának, a Blackoutnak az új térképe, ami San Francisco híres börtönében, az Alcatrazban játszódik.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#11: Egy hónapig ingyen jatszhato. 82gigat kell leszedni
#11
Ingyenes lesz, vagy fizetni kell ezért is mint Abruzzi-ért?
#9
Maradok Firestormnál.
#8
Battle royal rákfenéje, hogy nehéz egyensúlyt találni. Ha gyorsan halok az a baj, ha alig látok vkit es 10perc lootolas után első tűzharcban elesek akkor meg az.
Ez a pörgős fajta lesz.
#7
ShiftyModerátor
#6: A DiCapriós pedig vagy a Viharsziget vagy A part...de ugye mi vagyunk a hülyék :)
#6
ShiftyModerátor
#1: Egyrészt köszi, hogy szóltál, elírtuk. Javítottam. Az észrevételedet viszont lehetne normális stílusban is közölni, hidd el, nem fog fájni. Ha meg már lenyomorultazol minket (ehhez csak gratulálni tudok), akkor legalább ne írnál le orbitális hülyeséget, mert bizony van Bay-féle A sziget című film. Ahogy azt Pacsirta is jelezte.
#5
#1: A sziget egy Bay film, ahogy a cikkíró is írja.
Amire te gondolsz DiCaprioval, az a Viharsziget..
#2
Ja, meg néha egy-két vessző nem ártana...
#1
"ami mintha komolyan merített volna Bay A sziget című filmjéből is." Na ebből is látszik, hogy mennyire nyomorultak vagytok, ha film témáról van szó.(Mondjuk már kb egyik témában sem reveláns a véleményetek) A "Sziget" nem Bay filmje, de "A szikla" igen... Édes jó istenem. A szigetben DiCaprio érez jó nagyokat, amíg a szikla játszódik az Alcatraz-ban. Ideje lenne elásni magatokat.