The Last of Us: Part II - tényleg idén jöhet

A Naughty Dog még mindig mélyen hallgat a The Last of Us: Part II pontos megjelenési dátumát illetően, de a PlayStation hivatalos oldala gyakorlatilag elárulta, hogy biztosan idén jelenik meg a folytatás.

Óriási a titkolózás a The Last of Us: Part II kapcsán, így nemhogy alig láttunk bármit a játékból, még a megjelenése kapcsán is csak a sötétben tapogatózunk. Voltak ugyan utalások arra, hogy valószínűleg idén megjelenhet a második rész, de annyi dátum keringett már az éterben, hogy nehéz eldönteni, mi lehet az igazság.

A PlayStation hivatalos oldala azonban jó eséllyel nem téved, így ha ellátogattok például a brit, a francia, a német, a holland, az olasz vagy éppen a magyar oldalra, akkor ott a közelgő megjelenések szekcióban olyan játékok társaságában bukkan fel a The Last of Us: Part II, amelyek hamarosan megjelennek, vagy amelyeknek már tudjuk a megjelenési dátumát. Ott van például a Days Gone, a Control, a Crash Team Racing: Nitro-Fueled vagy éppen a Mortal Kombat 11 is.

Mivel a korábban pletykált tavaszi megjelenésről már lecsúsztunk, mi nem lepődnénk meg, ha őszi premiert jelentene majd be a Sony.

56 komment - szólj hozzá!