Battlefield V - jön a prémium valuta

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 4.
  • Letöltés
Link másolása
Még a mai napon megkapja a Battlefield V a legújabb frissítését, mely egyben beüzemeli a Battlefield Currency elnevezésű játékbeli valutát is, amit persze csak valódi pénz befizetésével szerezhetünk be.

Persze azért nincs ok a komolyabb pánikra, a Battlefront II megjelenés utáni állapotához hasonló játékmeneti előnyöket nem tudunk magunknak vásárolni, az Electronic Arts többször is hangsúlyozta, hogy a játékon belüli erőegyensúlyra semmilyen hatással sem lesznek a változtatások. Leginkább vizuális kiegészítőket, ruhákat, karaktereket és XP-boostot vásárolhatunk majd az új valutával, illetve lehetőségünk lesz néhány Chapter Event-kihívást sikeresen átlépni a segítségével.

A pontos árakat egyelőre nem ismerjük, csupán annyi a biztos, hogy a korábbi Company Coin fizetőeszköz, amit a játékbeli teljesítményünkért szerezhetünk, élesen meg lesz különböztetve a fizetős Battlefield Currencytől, mellyel együtt be lesz vezetve a vizuális kiegészítők egy új, epic névre keresztelt szintje is a korábbi common, uncommon és rare szintek mellett.

Emellett érkeznek az Elite-katonák is, akiket kizárólag Battlefield Currency segítségével nyithatunk meg. Ezek lényegében egy komplett epic szintű felszereléssel, illetve egyedi hangokkak, karaktermodellekkel, rövid háttértörténettel és animációkkal jönnek majd, és minden multiplayer játékmódban - a Firestormot is beleértve - bevethetőek lesznek.

A Battlefield Currency a jelenlegi értesülések szerint két csomagban lesz beszerezhető, úgy mint a Starter Pack (500 Battlefield Currency) és a Premium Starter Pack (3500 Battlefield Currency), melyek mellé néhány jutalomskin is társulni fog.

A Battlefield V Xbox One-on, PC-n és PlayStation 4-en érhető el, az elkövetkezendő hónapokra tartogatott újításokat pedig az alábbi cikkünkben szedtük össze.

54.
54.
Ooorky
#52: Elfertőződhet a sebed, vagy ellőhetik a veséd, hogy lassan kínok közt halj meg? Társaid az éhezés és az alkohol, hogy valahogy kihúzd az éjszakát? Vagy mitől adja meg a hangulatot, mint ha egy háborúba csöppentél volna?
Red Orchestra szériánál még kis(sé nagy) csúsztatással elmegy, de egy konzolos arcade cuccra erős.
53.
53.
ollie92
Nem is baj ez a cirkusz....A Bad Company 3 jól halad. Itt az ideje, hogyba Dice LA kapjon figyelmet és a retek svédek meg sorvadjanak el Stockholmban. Tehetetlen, lusta banda.
52.
52.
JohnSpartan
#46: Összeeresztenek egy rakat embert egy lètrehozott digitális világban hogy halomra mészárólják egymást annyi fegyver tipus és jármű segítségével ami megadja azt a hangulatot mint hogy ha pont egy háborúba csöppentél volna bele.
Nyilván nem egy F1 szimlátorra gondoltam... :D
46.
46.
sanada
#4: A Battlefield mióta "háború szimulátor"??? :D :D :D Istenem, annyira marhaságot olvasni itt, már fáj...
36.
36.
Lorthirash
#35: Hamarosan megkapjuk őket.
10.
10.
Harcos Pisti
Azèrt remèlem lesznek benne ruszki mapok, a BF1-be is igen faszák voltak! Ez személyes vélemény!
4.
4.
JohnSpartan
#3: +1

Minek erőltetik azt a hulladék battleroyal marhaságot bele egy háború szimulátorba??? Kiprobáltam... Nagy 0...
Én is inkább conquest-ezek ha Battlefield pereg.
1.
1.
Harcos Pisti
Jupiiiiiiii, ezt vártam már mióta... nem ám új mapokat hisz minek az! Inkább kifizettem volna a prèmium passt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...