Battlefield V - jön a prémium valuta

Még a mai napon megkapja a Battlefield V a legújabb frissítését, mely egyben beüzemeli a Battlefield Currency elnevezésű játékbeli valutát is, amit persze csak valódi pénz befizetésével szerezhetünk be.

Persze azért nincs ok a komolyabb pánikra, a Battlefront II megjelenés utáni állapotához hasonló játékmeneti előnyöket nem tudunk magunknak vásárolni, az Electronic Arts többször is hangsúlyozta, hogy a játékon belüli erőegyensúlyra semmilyen hatással sem lesznek a változtatások. Leginkább vizuális kiegészítőket, ruhákat, karaktereket és XP-boostot vásárolhatunk majd az új valutával, illetve lehetőségünk lesz néhány Chapter Event-kihívást sikeresen átlépni a segítségével.

A pontos árakat egyelőre nem ismerjük, csupán annyi a biztos, hogy a korábbi Company Coin fizetőeszköz, amit a játékbeli teljesítményünkért szerezhetünk, élesen meg lesz különböztetve a fizetős Battlefield Currencytől, mellyel együtt be lesz vezetve a vizuális kiegészítők egy új, epic névre keresztelt szintje is a korábbi common, uncommon és rare szintek mellett.

Emellett érkeznek az Elite-katonák is, akiket kizárólag Battlefield Currency segítségével nyithatunk meg. Ezek lényegében egy komplett epic szintű felszereléssel, illetve egyedi hangokkak, karaktermodellekkel, rövid háttértörténettel és animációkkal jönnek majd, és minden multiplayer játékmódban - a Firestormot is beleértve - bevethetőek lesznek.

A Battlefield Currency a jelenlegi értesülések szerint két csomagban lesz beszerezhető, úgy mint a Starter Pack (500 Battlefield Currency) és a Premium Starter Pack (3500 Battlefield Currency), melyek mellé néhány jutalomskin is társulni fog.

A Battlefield V Xbox One-on, PC-n és PlayStation 4-en érhető el, az elkövetkezendő hónapokra tartogatott újításokat pedig az alábbi cikkünkben szedtük össze.

54 komment - szólj hozzá!