Drágább lesz az Xbox Live Gold a briteknél

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 5.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre csak az Egyesült Királyságban emelkedik az Xbox Live Gold előfizetésének ára. A Microsoft közleménye szerint Európa-szerte igyekeznek egységes árképzéssel árulni a szolgáltatást, ezért emelkedik az árcédula.

A Microsoft egy körlevélben értesítette a szigetország Xbox Live Gold-előfizetőit, hogy május 8-tól drágul a szolgáltatás, így az éves előfizetés a korábbi 39,99 font helyett 49,99 fontba fog kerülni. Emelkedik a havi előfizetési díj is, így az 5,99 fontról 6,99 fontra ugrik, míg a három hónapos opció díja 14,99 fontról 17,99 fontra nő. A féléves előfizetési lehetőség árcetlije változatlan marad, így az továbbra is 29,99 fontba fog kerülni.

A redmondiak azt is elárulták, hogy akinek van jelenleg előfizetése, azokat egészen augusztus 7-ig nem fogják extra költséggel megterhelni. Az áremelkedést egyébként azzal indokolta a Microsoft, hogy mindig arra törekedtek, hogy Európa-szerte egységes legyen az árképzés, ráadásul az ár módosítása összhangban van a 2016-ban a régióban eszközölt változtatásokkal, fejlesztésekkel is.

Reméljük, a mostani döntés nem lesz hatással a többi ország árképzésére, már csak azért sem, mert hazánkban az éves előfizetési díj még így is magasabb.

58.
58.
delphijos
De basszus mindkét cég egy multi. A cél a profit maximalizálás. Semmit se csinálnak “szívjóságból”. Ha van amikor tetszik nekünk valami amit csinálnak, az se véletlenül van. Nem azért mert ez nekik szar, de nekünk legyen jó.... A szlogenek is csak reklámok.
54.
54.
kamgecam
Ez is a mocskos arrogáns sony hibája, a szent és sérthetetlen ms semmiről sem tehet. Szidjuk inkább most is a sonyt mert az a fekete bárány beeeeee beeee.
51.
51.
Max3000
#50: Tényleg olyanok ezeknél a híreknél a kommentszekciók,mintha csak egy korábbi hasonló hír alól bemásolták volna a hozzászólásokat.
50.
50.
delphijos
#szemétMS #aSonyis #jobbaLive #jobbaPS+ #szarokazajandékjátékok #nincsexluzív #arraakettőreveritek #ottnemszámít #kolbászbólvanakerítés

Remélem nem hagytam ki semmit :)
47.
47.
kopic
#40: Na, mivan? Bedurciztal pubikam?
44.
44.
godach
Szerintem, akit érint, pont nem fog vele foglalkozni.
Persze, arra jó hír, hogy egymásnak tudjátok megint ugrani, de semmi extra.
43.
43.
frankdelgado
#41: Meg ps re vannak exklúzívok. Ezt ne felejtsük el.
41.
41.
Sandic1994
#31: A PS plus emelésnek lett előnye, azóta sokkal jobb játékokat kapunk a tagság mellé. Előtte kb. csak indie játékokat adtak, azóta már volt pár nagyobb cím is. Lehet, a Microsoftnak is hasonló tervei vannak, mert az utóbbi időben azért a havi PS Plus játékok nagy átlagban lekörözték a konkurenciáét
40.
40.
frankdelgado
#38: Na, ugy látom vége a tanításnak a kisegítő iskolában.
38.
38.
kopic
#36: Menjel szeoen mashova offolni, baromarcu...
32.
32.
Codehook1337
Nincs itt semmi meglepo. Az a csoda, hogy eddig olcsobb volt. Mert a 40fontos ar meg a 430-450forintos fonthoz volt belove. Most majdnem azonos az euroval a font ezert emeltek arat.
31.
31.
Bnecne
Most itt mindenki vasvillával megy a Microsoft székházához,de mért is ? Idehaza nem valószínű,hogy lesz áremelés.(A sok Sony szentseregéhez meg csak annyit ,mert már gyűlnek is ide, szólnék,hogy mikor a PS+ lett emelve akkor nem volt baj xd(+az emelés után még drágább lett mint a gold,de ugye az Sony ő nem tesz soha semmit a játékosok ellen))
29.
29.
Gaboo77
Emeljék csak az árakat, az Apple-nek is bejött! Ja nem!
27.
27.
thrill
Az mond valakinek valamit hogy brexit? S hogy lehet, hogy senkinek nem jutott eszébe, leginkább persze a hír szerzőjének?
25.
25.
Raptor X
Szánalom ami itt van. Mindent tudók gyülekezete. Közgazdász zsenik, informatikus mágusok. Magyarországon ez kit érint? Senkit. Az angoloknak, vagy a kinti magyaroknak az a havi 83penny lósz@r, sokkal komolyabb gondokat okoz a Brexit.

Van aztán szokásos haterkedés, flamelés. Nem tudom ez miért jó...

Meg egymás leszólása természetesen. Nos, gratulálok.

Nem lenne ez egy rossz kis oldal, de kb. a fele bandát kivágnám innen.
19.
19.
frankdelgado
A témához: csak a nagyon tudatlanok vették eddig is teljes áron.
11.
11.
LtGlove
Nagyon zsír, úgy örülök neki. Ez már úgy kellett, mint egy falat kenyér. Akartam is már kérdezni, hogy ha már így telerakták a Live-ot extra szolgáltatások garmadával, és töménytelen exkluzív címmel, akkor nem akarnának-e emelni az előfizetési díjon, mert keveslem. Mivel egyszerűen már nem tudtam elviselni ezt a sok rám zúduló jóságot és exkluzivitást, amit a Microsoft nyújt, tavaly év végén úgy döntöttem, hogy 10 év után nem újítom meg a Live előfizetést. :)
10.
10.
Bnecne
Már most sem olcsó a gold előfizetés(mondjuk én hardverapródról veszem jóval olcsóbban),de amúgy 50 font az 18688ft itthon az éves előfizetés már most is 18.000ft a 3 hónapos 18 font ami 6725ft idehaza 6.000ft ,szóval ha emelkedés is lesz akkor remélem max +1000-res lesz.
9.
9.
Zuzmo
Már a Nintendonál is fizetni kell a multiért (kivéve pár cím).
A szervereket valamiből fenn kell tartani.
5.
5.
Gykrizsi
Remélem nálunk nem fog drágulni, bár sok esélyt nem látok rá.
2.
2.
delphijos
Mondjuk 10 font-os emelés azért elég combos úgy hogy eddig 40 volt...
1.
1.
Goofey84
Miért nem vagyok meglepve, hogy nálunk drágább, mint a tőlünk jóval elmaradottabb és szegényebb angoloknál. Pff hihetetlen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...