A hónap végén jelentik be a PC-s Red Dead 2-t?

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb szóbeszédek szerint a Take-Two április 22-én jelenti be a Red Dead Redemption 2 régóta várt PC-s verzióját, ami ráadásul Epic Games Store-exkluzív lesz. Ha mindez igaz, júliusban meg is jelenik.

Masszív pletyka ütötte fel a fejét a 4Chan fórumain: egy állítólagos belsős forrás szerint a Rockstar Games és a Take-Two április 22-én jelenti be a Red Dead Redemption 2 PC-s verzióját, amit kizárólag az Epic Games Store-ban vásárolhatunk meg. 

A premier dátumát pedig július 9-re lőtte be a szivárogtató. Mivel a nevezett fórumon szellőztették meg elsőként a Borderlands 3-at, így még az is elképzelhető, hogy van alapja a szóbeszédeknek. 

És ugye azt se felejtsük el, hogy a Take-Two már kötött egy exkluzív szerződést az Epic Gamesszel, hiszen a PC-s Borderlands 3 is ezen a platformon jelenik meg elsőként idén szeptemberben. 

A Red Dead Redemption 2-re ácsingózókat ezek a részletek persze valószínűleg hidegen hagyják, és már annak örülnek majd, hogy a tavalyi év egyik legjobb nyitott világú címe végre PC-re is befut. 

Várjuk a további fejleményeket!

30.
30.
Hunszi
#26: Most őszintén minek kéne jöjjön eladási adat...a Steam egy sokkal nagyobb platform, alap, hogy ott többet adnak el. Mi érnének a számok?

Ti nem láttok vagy csak nem akarjátok észrevenni, hogy olyan két platformot hasonlítotok össze, amiből az egyik hosszú évek óta csinálja a szakmát s a másik csak nem rég jelent meg. Mégis mit vártok? Ennyi idő alatt múlja is felül...?? No comment.
29.
29.
crytek
Ez a "bejelentő csóka" hírnevet akar egyre nagyobbakat mond...

"Aztán néhány nappal később tudtára adta a gaming világnak, hogy a Super Mario Odyssey is jön PC-re, ezt a Nintendo május 9-én 22 órakor fogja bejelenteni, és ez is Epic Games Store-exkluzív lesz."
28.
28.
dvs00
Az gecinagy lenne, ha igaz lenne, fél millióm megy a levesbe bazmeg, ugyanis ha eddig nem volt tervben a VGA csere akkor most kibaszottul. Szinte biztos a vizuális tuning, látótávolság, textúrák, fps-szám, a konzolhoz képest, a megjelenés ez év vége vagy jövő tavasszal, de inkább utóbbi első blikkre. Főleg ha lesz Ray Tracing effekt orgia is akkor lehet venni másfél millióért 2x RTX titan SLI-t bazmeg és akkor még mindig ott vagy hogy a 15 éves auchan-os műanyag 1080p-s monitorodra vered a faszt és akkor a processzor, memória, alaplap még ugye hol a faszomba van.
27.
27.
frankdelgado
Nem kizárólag az Epic Storeban lesz elérhető.
26.
26.
crytek
#25: Outward eladási számok azóta se jönnek... Egyszerre jelent meg steam-en és epic fosban 11 napja... Vajon miért nincs vs adat a két store között? Azért mert abban a fosban jó ha az emberek 1-2%-a vette... De a Metro arcozás az ment ami ha originre jön akkor is ugyanannyi fogy ha nem több...
25.
25.
ATi0021
Kizárólagosan csak Rockstar Social Club-on lesz hír még hihető, de hogy Epic "senki sem érdekel" Store-on? Kétlem. Ócska, elkeseredett reklám az Epic Storenak.

Volt róla hír mennyivel is nőttek az UPlay eladási Division 2 esetében az Epic Fail Store miatt. :)
22.
22.
hedzsooo
#21: Remélhetőleg másoknál is hamarosan győzni fog a józan paraszti ész, a birkaszellem helyett... Viszont ha nem, hát így jártak, majd várnak + 1-2 PC-s címre 1 ideig! :D Főként majd mikor egyre több nagyobb co-op + multis cím is csatlakozik a listára, onnantól lesz a virágbolti verziót + nagyon élvezni
21.
21.
GAMEROD
Nekem se tetszett, de így hogy nagyobb címeket is elhoznak PC-re mint pl. a Heavy Rain stb.. már kezdek megbékélni vele.
20.
20.
Ra1D3n
Csak ennyi lenne a hozzáfűznivalóm. Különös tekintettel Nyállakónak is címzem: https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/478/234/583.png
18.
18.
logic5
Mit össze hisztiztek megint az EPIC miatt :D Kezd már szánalmas lenni...
16.
16.
godach
#11: Most, írom, az, 1563.-at,. ;)
15.
15.
#13: Remeljuk lofaszra jon neked aztan teheted be :-)
13.
13.
GegeWarrior
Tőlem jöhet lófüttyre is, csak jöjjön :D Durva lenne az exkluzívitás :)
EPIC WIN!
12.
12.
Fooxfire
GTA 5-öt is lehet steam nélkül játszani közvetlen rockstar-al. Szóval itt is valószínű elérhető lesz mindenféle extra kliens nélkül!! ?
11.
11.
Kieztemóni?
#1: Mi a szarért raksz minden második szó után vesszőt? Ez valami kompenzációs kényszer nálad? Félelmetes belegondolni, hogy 1562 teljesen értelmetlen blog megírása után még mindig fogalmad sincs arról, hogy mikor, hova és miért kell vesszőt tenni. De legalább nem lázadsz az Epic store ellen... ez is valami.

A hírhez:
Teljesen lényegtelen, hogy melyik hulladék kliensen lesz elérhető. Csak minél hamarabb érkezzen meg.
10.
10.
kamgecam
#7: Nem szégyelled magad TEEEEEeeeee hogy fesztiválozol itt és beletaposol a komoly Úriemberek lelkébe? Chhh! Felhábojííííító. ;D
9.
9.
Goofey84
Ha ez igaz, akkor én elcsábulok, ami már megtörtént volna az új metróval is, csak mindenhol elfogyott a dobozos verzió, ami jóval olcsóbb volt a digitális verziónál így végül az virágbolti lett.
8.
8.
godach
#7: Kicsit komolyabb embernek ismertelek meg, mint aki burkoltan csinálja a fesztivált, de nekem aztán mindegy ;)
6.
6.
crytek
Elkéstek 4 napot elseje már elmúlt!

özben AC Origins Humble havi bundlejában :) :)
3.
3.
hedzsooo
Jöhet, imádom az Epic Games Store-t, idén javarészt csak náluk vettem játékokat PC-re, mindegyik nagyon bejött! Egyenlőre kevés, de számomra igencsak bejövős a választékuk, munka + életke mellett + 1ébként sem bírnék már több játékkal el! :D
1.
1.
godach
Eddig sem és ezek után sem támogatom az Epic-et (nem is lázadok ellene) de azért elég masszívan nyomja. Konzol téren, nagyon megcsapkodta volna, mind a három konzolgyártót, ilyesmikkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...