A vikingek korába repít az új Assassin's Creed?

Idén nem kapunk új Assassin's Creedet, ám ettől még kaphatunk utalásokat arról, hogy melyik földrészen és melyik érában játszódhat a jövőre érkező epizód. A The Division 2-ben elrejtett poszter szerint a sztori a vikingekre koncentrál majd.

Egy JorRaptor nevű YouTube-videós vette észre a The Division 2-ben elrejtett posztert, amin egy karakter az Assassin's Creedhez köthető Éden darabjával együtt látható, a felette virító "Valhalla" pedig egy norvég mitológiában szereplő hely neve, az istenek székhelye, azaz a viking kultúra része. Vikinges Assassin's Creed készülődik a Ubisoftnál?

Ha ez önmagában nem lenne elég, érdemes elolvasni a Kotaku cikkét. A magazin szerint az infó hiteles, hiszen két különböző forrás is megerősítette, hogy a Ubisoft egy vikinges Assassin's Creeden dolgozik. A kollégák már hónapokkal korábban kapták a fülest, azaz jóval azelőtt, hogy a poszter feltűnt volna. 

A vikinges rész címe a pletykák szerint Assassin's Creed: Kingdoms lesz, de az még nem biztos, hogy tényleg a 2020-ban érkező teljes értékű folytatást takarja-e vagy valamilyen más projektet. A távoli megjelenés miatt valószínűleg a hivatalos bejelentés sem mostanában lesz.  

25 komment - szólj hozzá!