A vikingek korába repít az új Assassin's Creed?

Idén nem kapunk új Assassin's Creedet, ám ettől még kaphatunk utalásokat arról, hogy melyik földrészen és melyik érában játszódhat a jövőre érkező epizód. A The Division 2-ben elrejtett poszter szerint a sztori a vikingekre koncentrál majd.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#25
Az Ac szériát black flag-ig követtem, de Etzio után valahogy kihalt számomra az egész. Ott is nekem a Brotherhood volt a legjobban tetsző, a jelenkori szálat is jól vitték, tetszett a romok felfedezése.
És a pvp is bejött.
Működött nagyon is jól csak aztán kezdték leépíteni azt amit addig felépítettek.
Tény hogy próbálkoznak és sokféle játékot készítenek ami dicséretes, csak valahogy egyik sem akar igazán működni.
#24
Törölt felhasználó
Érdekes ötlet, nagyon várom mi lesz belőle :)
#23
#1: Hat Bliannek ehhez lenne 1-2 szava azelt!
#22
Már nem azért de meglepetést okozni Acvel meg far cryal nagy vicc :D
mert 10 rész után csináltak egyet ami tényleg valami újat tudtak mutatni aztán majd csinálják 9 év ig megint aztán elkönyvelik újnak megint ;D mint far cry new dawn (lsd far cry 5) meg assasin creed 1-2-3-4 (kivétel black flag amibe a hajózást betették majd pár év után rejöttek jó ötlrt vllt és elkönyvelték ujításnak)
#21
SLi
#20: igazi debil boomer
barátok közt? már nem 2003 van...
#19
#11: Mondjuk azt, hogy nagyon magabiztos biztonsági játékot űznek.
#16
#15: Egyet értek. Igazad van az UBI játékokról. Én is észre veszem a repetitívséget.
Nálam, azonban sokszor van, hogy pont erre van szükségem.
Persze nem az agyament láda vagy tollgyűjtögetésekről beszélek, hanem a világ bejárásában. Biztos lehet azt is kicsit adrenalindúsabban adagolni, nekem pl viszont pont elég.
(egymás utánban viszont sosem tudnám rávenni magam, hogy a következő résszel nyomuljak) Kell valami "jobb" játék is :D
#15
Az a baj a ubi játékokkal,hogy repetitív agyrohasztó időpocséklás.Van akinek erre van ingere de a legtöbbünknek nem.A sokak által fényezett AC Black Flag is kb 30 százaléktól beáll az agyrohasztó sémára.Sajna jó játékokat is tudnának csinálni ahogy a múltjuk mutatja,de költséghatékonyabb ugyanazt a sémát követni és ebből is jól profitálnak hiszen Gézuka nem az életben hanem a játékban akar élni.
#14
#11: Azt én sem mondom, hogy el vagyok ájulva de azért elég sok meglepetést hoztak. A Far Cry DLC-i, legutóbb a Primal (ami életem első ps platinája lett) a Blood Dragon, Black Flag és bár nem ugrottam rá annyira a Watch Dogs-ra, mégis végigtoltam és tetszett.
Elfogulatlanul azt kell mondjam, hogy még ha nem is minden játékuk tetszik, mégis azt érzem próbálkoznak. Ezért szimpatikusak.
#10
Számomra elég rossz irányba ment el az Originsel a sorozat és ha igaz ez és tényleg Vikingek lesznek, bár a téma érdekes, de sejthető, hogy marad ez az irány.
#9
#6: Én nem kedvelem az AC sorozatot (Black Flag-ban a kezdő szigetet se hagytam el...), de az Ubi messze a legjobb a nagy kiadók közül, ha valami nem megy, össze kapják magukat és rendbe hozzák (csak készülne már el az Discovery Tour görög része, az egyiptomi első napos vétel volt).

Ráadásul engedik néha a fejlesztőket szabadon garázdálkodni, aminek olyan játékok lettek az eredményei, mint a Blood Dragon, Gunslinger, vagy Mario vs Rabbids (messze a legjobb modern X-com játék).
#8
#7: Nem akarok beleállni, ebbe a nagy UBI utálat vitába, de szerintem az egyik olyan cég ami a legtöbbet foglalkozik a játékaikkal még megjelenés után is, független hogy sikeres e vagy sem. Nem beszélve arról, hogy igen sokat tettek le az asztalra (szerintem) az elmúlt években.
#7
Felülnének a GoW hyper vonatra. Ubisoft bármit megtesz a pénzért. Persze minél kevesebb pénzt költve. :)
#6
#4: Nos, lehet sokan bérencnek fognak hívni, de nekem mindegy mit tesz le az UBI úgyis tetszeni fog.
Nem azért mert annyira bírok bennük, hanem mert már számtalanszor megleptek.
Nekem, bejött az első rész de a másodikban mindentől amiről szólt, felállt a szőr a hátamon. Utálom az olasz macsókat, utálom az építészetüket, a stílusukat, a kinézetüket, mindent. Az Ezio történetek, mégis életem egyik legkellemesebb meglepetései voltak.
Bár, a III.-rész helyszíne és korszaka, kicsit közelebb áll hozzám azt sem igazán csípem. Mégis tetszett az is, bár nem volt akkora katarzis mint a második.
A Black Flag viszont uhh. Nem vagyok odáig a kalózos filmekért, nem láttam még csak fél szemmel egy darab karib tenger kalózait, de ez a játék, olyat ütött hogy még mindig megdobban a szívem, ha az utolsó jelenetekre gondolok.
(Desmond történetét kicsit sajnálom, nekem tetszett volna ha hasonló dolgokhoz hű marad a sorozat) de azt mondom, jöhet bármilyen korszak.