Humble Monthlyban az Assassin’s Creed: Origins

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 7.
  • Akció
Link másolása
Az előző hónapokkal ellentétben ezúttal nem kettő vagy három, hanem csak egy játék pontos kilétéről lebbentette fel a fátylat a Humble Monthly, viszont a mostani még így is sokak számára lehet az egyik legvonzóbb ajánlat az évben.

Ez a leleplezett játék ugyanis nem más, mint az Assassin’s Creed: Origins. A franchise ókori Egyiptomban játszódó epizódja komoly mértékben forgatta fel az évek alatt megszokott irányítást és harcrendszert, ami egyébként a tesztünk alapján egészen jól is sült el, szóval mindenképpen egy kipróbálásra érdemes alkotásról beszélünk.

Mint ahogyan az lenni szokott, az akció egy hónapig lesz életben, 12 dollárért fizethetünk be rá, a csavar viszont az, hogy a többi játék csak a vége felé, egészen pontosan május 3-án kerül majd leleplezésre. Ha csak abból indulunk ki, hogy a korábbi hónapok ajánlatai közel 200 dollár értékben kínáltak játékokat, feltehetően ezúttal sem kell majd csalódnunk a későbbi címekben.

Az akció egyébként tökéletesen lett időzítve, hiszen a franchise jövőjét illetően pont tegnap kaptak szárnyra a The Division 2-ben elhelyezett utalások miatt olyan pletykák, melyek szerint elképzelhető, hogy legközelebb majd a vikingek korába kalauzol el bennünket a játék. Ugyanakkor semmi ok a pánikra, a Humble Monthly megvásárlása esetén is bőven marad még idő az Origins végigjátszására, mivel a folytatás leghamarabb is csak jövőre lesz esedékes.

16.
16.
crytek
#14: Pedig ebből a szériából elég egyértelműen leszűrhető a miért kb minden rész hullámzó minőségű és "milyenségű"
Ha az elejéről kezdjük az 1 olyan fos volt és unalmas hogyha fizetnének se vinném végig megint. Viszont a 2 olyan jó volt hogy else hiszem azok csinálták az elsőt... + van aki szeret egy korszakot de pl hajózni kalozkodni nem stb..
15.
15.
Ooorky
#14: Én csak a Black Flag-et próbáltam, mert ingyen adták és mindenki dicsérte, hogy milyen jó. Kezdő szigetet se hagytam el.

Egyiptom bejárása (akkori nevén AC: Origins Discovery Tour) nekem viszont megért 15 Eurót, első napos vétel volt és a mai napig várom a Görögországot bemutató részt.
10.
10.
crytek
#8: Tudod nekem egy játék csak játék nem vallási alap mint egyeseknek. Semmivel nem lesz rosszabb az AC Origins 5 év múlva. Másik bolygón ott agyadba maximum.

#7: Minden kommentem bundle arról csacsogott az.. Ez meg nem igaz. Máshol is kommenteltem más pedig bundleval reagált tehát már direkt gerjesztitek magatoknak a dolgot.. Tudom, hogy fáj de majd kinövitek.
9.
9.
godach
8.
8.
#1: Minek ahhoz neked season pass, hogy el tudj kezdeni egy pár éves játékot, te agyhalott? Már csak 4-5 évet vársz vidáman rá? És akkor akarsz játszani az évtizedes játékkal, amikor az emberiség már másik bolygón lakik?
7.
7.
Codehook1337
#6: "crytek
tegnap, 10:44
#2: Ezért is imádom a bundlekat...
Alap game ingyen pipa most már csak 4-5 év és a Seaseon Pass is emberi áron lesz hozzá és tolhatom is."

Ezt egy masik cim alatt irtad arra, hogy benne lesz a humbleba az Origins :D
6.
6.
crytek
#3: Ha tudnál olvasni, amit az írásod alapján kétlek egyből leesne hogy megint csak a hülyeséget irod le.
Elemezd már az első kommentet és írd már le hogy ott te melyik szót illetve szavakat látod bundlenak...mostmár tényleg érdekel
5.
5.
Ez a rész annyira nem fogott meg, Aya jó volt benne, de ennyi. Inkább majd az Odyssey-t veszem meg, ha jó áron lesz.:)
3.
3.
Ooorky
#2: Nekem is ez ugrott be. Gyakorlatilag nincs olyan cikk ahova ne kommentelné be, hogy ő bundle-zik, mintha bárkit is érdekelne XD
2.
2.
Codehook1337
#1: Sose ertem minek egeted magad minden cikk alatt, de kerem folytasd en mindig jot mosolygok rajtad :D egyebkent ezt mar leirtad valamelyik cikk ala...
1.
1.
crytek
Akkor már csak 4-5 év és talán a season pass is emberi áron lesz hozzá és neki lehet kezdeni...
Mondjuk az AC 3ból is most lett csak olcsó deluxe hogy jött a remastered pedig az se mai db.. Mindegy kivárjuk ezt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...