PC-re tart a Judgment?

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Ugyan egyelőre konkrétumokat még nem hallottunk, ám az IGN Japan interjújában Kazuki Hosokawa, a játék producere nem zárta ki a lehetőséget, sőt, többször is utalt a játékosbázis esetleges bővítésére.

A Judgment az utóbbi időkben leginkább az egyik főbb szereplőt érintő kokainfogyasztás miatt került a figyelem középpontjába, ám a tegnapi napon - egyelőre még csak utalások szintjén - friss információk futottak be a játékról. Kazuki Hosokawa ugyanis egy interjúban azt állította, hogy a fejlesztőcsapat elkötelezett a játékosbázis bővítése mellett, így elképzelhető, hogy a PlayStation 4-exkluzivitás csak ideiglenes.

Persze konkrétumokat még nem tudni, de azt nyilvánvalóvá tette, hogy ez a nyitás a közeljövőben biztosan nem a Nintendo Switch irányába történne, hanem a PC-s platformok kapcsán fontolgatják leginkább a lehetőségeket. „Úgy gondolom, hogy [a Yakuza-franchise esetében] képesek voltunk növelni a játékosok számát, mivel azok az emberek, akiknek nem volt PlayStation 4 gépük, szintén tudnak mostanra játszani a játékokkal. Jelenleg [a Judgment kapcsán] még nem hoztuk meg a döntést, de ez [más platformok támogatása] még mindig az egyik opció. Jelenleg nem csak a Steam, hanem más formátumok lehetőségeit is fontolóra vesszük.”

A Yakuza spin-off Judgment a tervek szerint június 25-től lesz kapható a nyugati piacon, mind dobozos, mind pedig digitális kiszerelésben, de egyelőre kizárólag PlayStation 4-en.

4.
4.
strike19
Hála Istennek. Úgyis hiányzott már most a Yakuza után.
3.
3.
crytek
#2: Pont ezért nem is értem.. De minden cégnél más a bevételi határ vagy nevezzük ezt bárminek.
Sok példa van lásd ezt is amit mondtál a yakuza számokkal. Ott van pl az ea beszüntette pcre pl az nhl meg az nbat mert nekik az ami oda fogyott kevés volt.. Na most a nba2k széria pcn ugyanugy nem verdes rekordokat mert nem fogy sok mégis elég ahhoz hogy mindig jöjjön egy következő rész...Sleepinget sajnálom na neked nagyon tetszik a game, tervezem is nemsokâra újrajátszani.
2.
2.
shatterhand
#1: Az már bukta sajnos. Talán,ha egyből azzal kezdtek volna foglalkozni és nem egy only pc-d triad warssal ami meg is bukott. Meg a squarenix tipikusan japán béna hozzáállása: szarbol visszahozott játékból elfogy 2-3millio erre kiadják a közleményt,hogy ennél ők tobbet vártak. Nem is finansziroztak tovabb.
Bezzeg a yakuza sorozat egy kaptafara készülő részeire van pénz. Tudtommal japanon kívül messze nem olyan sikeres. Elmegy párszáz ezer a rajongóknak azt ennyi.
1.
1.
crytek
Érdekes, hogy ezeket mennyire nyomatják ki pcre azt a Sleeping Dogs meg kuka lett kb.. Pedig annak is jöhetne folytatás igazán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...