PC-re tart a Judgment?

Ugyan egyelőre konkrétumokat még nem hallottunk, ám az IGN Japan interjújában Kazuki Hosokawa, a játék producere nem zárta ki a lehetőséget, sőt, többször is utalt a játékosbázis esetleges bővítésére.

A Judgment az utóbbi időkben leginkább az egyik főbb szereplőt érintő kokainfogyasztás miatt került a figyelem középpontjába, ám a tegnapi napon - egyelőre még csak utalások szintjén - friss információk futottak be a játékról. Kazuki Hosokawa ugyanis egy interjúban azt állította, hogy a fejlesztőcsapat elkötelezett a játékosbázis bővítése mellett, így elképzelhető, hogy a PlayStation 4-exkluzivitás csak ideiglenes.

Persze konkrétumokat még nem tudni, de azt nyilvánvalóvá tette, hogy ez a nyitás a közeljövőben biztosan nem a Nintendo Switch irányába történne, hanem a PC-s platformok kapcsán fontolgatják leginkább a lehetőségeket. „Úgy gondolom, hogy [a Yakuza-franchise esetében] képesek voltunk növelni a játékosok számát, mivel azok az emberek, akiknek nem volt PlayStation 4 gépük, szintén tudnak mostanra játszani a játékokkal. Jelenleg [a Judgment kapcsán] még nem hoztuk meg a döntést, de ez [más platformok támogatása] még mindig az egyik opció. Jelenleg nem csak a Steam, hanem más formátumok lehetőségeit is fontolóra vesszük.”

A Yakuza spin-off Judgment a tervek szerint június 25-től lesz kapható a nyugati piacon, mind dobozos, mind pedig digitális kiszerelésben, de egyelőre kizárólag PlayStation 4-en.

4 komment - szólj hozzá!