PC-re tart a Judgment?

Ugyan egyelőre konkrétumokat még nem hallottunk, ám az IGN Japan interjújában Kazuki Hosokawa, a játék producere nem zárta ki a lehetőséget, sőt, többször is utalt a játékosbázis esetleges bővítésére.

Kommentek

#4
Hála Istennek. Úgyis hiányzott már most a Yakuza után.
#3
#2: Pont ezért nem is értem.. De minden cégnél más a bevételi határ vagy nevezzük ezt bárminek.
Sok példa van lásd ezt is amit mondtál a yakuza számokkal. Ott van pl az ea beszüntette pcre pl az nhl meg az nbat mert nekik az ami oda fogyott kevés volt.. Na most a nba2k széria pcn ugyanugy nem verdes rekordokat mert nem fogy sok mégis elég ahhoz hogy mindig jöjjön egy következő rész...Sleepinget sajnálom na neked nagyon tetszik a game, tervezem is nemsokâra újrajátszani.
#2
#1: Az már bukta sajnos. Talán,ha egyből azzal kezdtek volna foglalkozni és nem egy only pc-d triad warssal ami meg is bukott. Meg a squarenix tipikusan japán béna hozzáállása: szarbol visszahozott játékból elfogy 2-3millio erre kiadják a közleményt,hogy ennél ők tobbet vártak. Nem is finansziroztak tovabb.
Bezzeg a yakuza sorozat egy kaptafara készülő részeire van pénz. Tudtommal japanon kívül messze nem olyan sikeres. Elmegy párszáz ezer a rajongóknak azt ennyi.
#1
Érdekes, hogy ezeket mennyire nyomatják ki pcre azt a Sleeping Dogs meg kuka lett kb.. Pedig annak is jöhetne folytatás igazán