Bloodlines 2 - nem lesz Epic Games Store-exkluzív

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 8.
  • Hír
Link másolása
Amíg az elmúlt hetekben a legtöbb újonnan bejelentett játék PC-n időleges Epic-exkluzivitással vág neki a premierjének, addig a Paradox Interactive úgy döntött, hogy a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatása kimarad ebből.

Az idei Game Developers Conference-en mutatkozott be a közel tizenöt éve várt Vampire: The Masquerade - Bloodlines-folytatás, amiről a kiadó a Twitteren elárulta, nem lesz Epic Games Store-exkluzív.

A Paradox Interactive az elmúlt heteket uraló Epic Games Store-t övező utálatra reagálva a játék hivatalos Twitter-oldalán megerősítette, a PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készülő második rész PC-s kiadása nem kap exkluzivitást, vagyis saját boltjukon kívül beszerezhető lesz az Epic Games Store-ban, GOG.com oldalán és a Steamen keresztül is.

A Bloodlines 2-ről erre találtok érdekes részleteket és látnivalókat.

23.
23.
user101
Gondolkodjatok már egy kicsit légyszíves ! A saját jövőtökről döntötök, próbáljátok meg felelősséggel és lássatok az orrotoknál tovább! ( Nem tojok be a műveletlen, tudatlan kecskezabálóktól, egy sem akar ide jönni, az egy illiberális b@rom viziója / fingja egy sz@ros biliben. )

Az epic 40%-a viszont kínai kézben van: tényleg minden megvett játékkal őket akarjátok támogatni???

Nézzétek meg a legtöbb nyugati céget: olcsó profit reményében megtanították mindenre a kínaiakat, most meg szorulnak ki a piacról mert versenyképtelenek. Tényleg EGY kínai digitális áruházat akartok aki/ami minden felett uralkodik???

Ha már választanom kell, hogy a "sz@r imperialista mocsok" vagy a "kínai demokráci" akkor én az előbbire szavazok... Már bocs!
17.
17.
crytek
#16: Az sajnos nem Kína hibája hogy fillérekért adja azt ami itt pl 3x-os áron van ..
Most melóba mi is bármikor szopóágra kerülhetünk mert bármikor bemondhatja a megrendelő hogy köszi de inkább a kínait vesszük ami ugyanaz csak 3x olcsóbb...most kaptak csak észbe csökkenteni kéne az árainkon...,de sanszos hogy már késő
10.
10.
crytek
#9: Kétlem.... Outwardról se kaptunk semmi hírt és nem is fogunk pedig az steam vs epic számokra az egész világ kíváncsi...
9.
9.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e utána nyilatkozat, hogy melyik boltban mennyi ment el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...