Baljós TV-reklámon a Days Gone

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 9.
  • Videó
Link másolása
Alig 30 másodperces, ám annál ütősebb reklámot kapott a hónapban érkező, zombikkal és világvégével kecsegtető Days Gone, melyben a központi kérdés, hogy kinek is szánja Deacon az utolsó golyót.

Jókora marketinges kampányt tudhat maga mögött a Days Gone, gondoljunk csak a romantikus szálakat pedzegető előzetesekre, vagy a kegyetlen világ brutalitását bemutató, már-már heti rendszerességgel érkező trailerekre, de kétségtelen, hogy kezdünk a célegyenesbe érni, április 26-án ugyanis végre elrajtol a régóta várt alkotás.

A mostani TV-reklámban Deacon St. Johnt láthatjuk, amint egy motoros üldözés után holtestek, roncsok és zombik közepette az utolsó golyót tölti be a pisztolyába, melyről még ő maga sem tudja, hogy pontosan kinek is szánja. Mondjuk nem is marad sok ideje ezen rágódni, ugyanis hirtelen minden irányból ezernyi zombi támad főhősünkre. Az pedig, hogy a szorult helyzetből létezik-e bármiféle kiút, majd a hónap végén kiderül.

15.
15.
A Pulyka
#14: Gyulolom a digitalis tartalmat. Csakis lemezeset vasarolok, amit meg is tartok. 138 ps, es egyelore 17 xbox-os jatek disziti mar a polcomat.
Egyebkent tervben a 4. resz is.
14.
14.
frankdelgado
#13: Vedd meg a 4et, ha még nincs, digitálisan 3 font körül van a cdkeys. Com on...
13.
13.
A Pulyka
#11: Koszi az infot, ennel tobb nekem nem is kell. Bepotolok mindent, ami eddig kimaradt a gears sorozattal kezdve. Azutan mar reg csorog a nyalam.
12.
12.
A Pulyka
#11: Koszi az infot, ennel tobb nekem nem is kell. Bepotolok mindent, ami eddig kimaradt a gears sorozattal kezdve. Azutan mar reg csorog a nyalam.
11.
11.
frankdelgado
#10: Ugyanúgy futnak. A dobozos azé kell, h ellenőrizze, azt az egészet a sztór bol húzza le.
10.
10.
A Pulyka
En meg varok egy kicsit, mig meg olcsobb lesz egy X1, es beszerzek magamnak is egyet.Az olyanoknak, mint en, akiknek soha nem volt xbox-uk a BC miatt nagyon megeri.
Van mar otthon egy raklap x360 jatekom, meg par elso generacios xboxos is amiket fillerekert vettem angliaban, mar csak egy konzol kell hozza.
Remelem jol futtatja a dobozos jatekokat is, mert errol semmit sem tudok.
9.
9.
godach
#5: Én egyszer már leírtam, de megteszem újra.
Akciósan, 19.999-ért kaptam oda a konzolt. (pont venni akartam a PChez egy kontrollert, majdnem ennyi lett volna.)
No de ne legyen mindenki ilyen szerencsés. Most kB 60ezer egy OneS. Pl nekem volt 2 x360-is.
Egyet elad a gazdi teszem fel 20 ezerért. Mindjárt nincs, csak egy 40esbe a vatta új oned, olyan kontroller el, hogy még a ravasz is rezeg és viszi a legmodernebb játékokat valamint a 360 hiányát sem veszed észre, hisz kompatibilis visszafelé.
Nem említem a szolgáltatásokat, gamepass, ea Accest, goldot havi 4 játékkal és egyebeket.
Csak a hardver, ami új és kiszolgál teszem azt 3 évig, míg tart a garancia.
Na.. Én nem kérem hogy mindenki úgy gondolkodjon mint én, de nekem biza megérné az az éves 15 ezer forint (lebontva a hardver árára) mindig. És ha gépezni akarok akkor a gyerkőcök tudnak rajta youtubeozni, játszani, mesét nézni vagy fordítva én is. De ez már mind, csak plusz.
8.
8.
adamsfamily
#5: Ha kicsit utána matekolsz,akkor nem pénzkidobás az Xbox.130-ért már kapsz One x-et,ami viszi 4k-ban a játékokat minimum 30 fps-el,ha pc-n ugyanígy akarsz játszani,akkor félmillió alatt nem úszod meg.
7.
7.
frankdelgado
#5: Bár egyértelműen gyökérkedés a a célod, azért válaszolok. Jobban járnék egy pc vel, mert arra hozzád hasonlóan lewarezolhatnám a cuccokat és itt fújjoghatnék a warez ellen. De én inkább a bukott konzolokat szeretem. Vettem nemrég egy ps vitát is, mert bukott az is. Ez van. Most veszek egy sikeres konzolt is.
6.
6.
crytek
#5: Mert a konzolon olcsóbb játszani és nem kell szarakodni a pc-s hwekkel driverekkel stb... + olcsóbb a játszás is rajta már elevel alapból a game pass maitt is.
5.
5.
user101
#3: Nem kötekedek - van x360-om - csak érdeklődök: minek X1, ha van egy jó PC-je ? Egy olyan cím van rá ami nincs a PC+PS4 kombón és az sem mindenkinek tetszik (GeoW) ...

Jelen állás szerint az járt jól aki PC mellett döntött, rengeteg PS4 exkluzív cím jön és persze majdnem minden ami X-es... Optimális esetben egy PS4 sem árt, szóval vegyen, de az X1 az pénzkidobás...

... No offence ( de ez a szomorú igazság, az MS elkú***ta ezt a generációt. )
4.
4.
Őrnagy
Én elfutnék. Zombikkal szemben fölösleges a lovagiasság.
3.
3.
godach
#2: Vegyél normálisan. Lesz olyan cím rajta, ami eddig nem érdekelt aztán meg rájössz, hogy te is ember vagy és hibáztál :)
Viccet félre téve, kell az a PC és Xo mellé.
2.
2.
frankdelgado
#1: Ez a játék nekem is bejön most kutakodok is valami occó, telehokizott ps4 után... :)
1.
1.
godach
Hát, ez a reklám nagyon ott van.
Előrendelve, sőt végigjátszás után ki is hírdettem nyereményjátékra.
Csak lenne már a kezembe...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...