Valaki valódi battle royale-mérkőzést szervez

  • Írta: szlav
  • 2019. április 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Három nap, száz játékos, egy privát sziget és egy nagy adag pénznyeremény. Nem egy nyári blockbuster történetéről van szó, hanem egy valódi eseményről, ami egy unatkozó milliárdos fejéből pattant ki.

Az utóbbi idők battle royale-őrülete rengeteg ember fantáziáját rabul ejtette, de arra mi sem számítottunk, hogy lesz egy olyan őrült, aki a való életben is megszervezne egy ilyen túlélő-összecsapást. A luxustermékek piacaként funkcionáló HushHush.comon azonban feltűnt egy hirdetés, amelyben tervezőt keresnek a játék megvalósításához.

Az itt található információkból hamar kiderül, hogy a kezdeményezés mögött egy olyan gazdag úr/hölgy áll, aki egy privát szigetet is keresett ugyanitt a rendezvény lebonyolításához. A névtelen kliens 100 ezer angol fontot kínálna annak a játékosnak, aki utolsóként talpon marad a három napon átívelő bajnokság legvégén. Szerencsére nem egy totális James Bond-gonosztevőről van szó, így a játék airsoftfegyverekkel zajlik majd,  a találatok érzékelését pedig nyomásérzékelő testpáncél segítené.

8.
8.
Diabolis83
Szerintem a sok itteni komment huszár nyugodtan jelentkezhet. Ők lerendezhetik egymással élőben azt amivel itt okádják tele az oldalt, nekünk (nem köpködő tagoknak) pedig lenne 3-4 nap nyugtunk :D
6.
6.
godach
#3: Nekem van egy fizetésem. Elég sokat kell dolgozni érte, de mostanában annyira idegesít a tény, hogy még a +-ot sem tudom elkölteni (nem, nem vagyok gazdag de van gémingre szánt összegem havonta) hogy inkább veszek felajánlásra játékot, amivel másnak legalább van ideje játszani, nem úgy mint nekem.
Namost, amiért megdolgozok, hadd döntsem már el én, mire költöm, mint ahogyan mindenki más ;)
5.
5.
Juha
#3: Mert amúgy a reklámokkal, vip-belépőkkel nem fogja a sokszorosát megkeresni, á dehogy...
Itt pl. csak 100 önkéntes kell, hogy 90 ezret felajánlanak valami alapítványnak, a többit elosztják, és még jól is szórakoznak. Hajrá, találj 99 (98, mert így én is benne vagyok) ilyen embert, és mehet a móka!
3.
3.
markoci555
ezt a rengeteg pénzt jó célra is lehetne fordítani
egy ilyen battle royale-t töredékéért lehet szervezni, esetleg nem 100 emberre, és ugyan olyan móka lehet
vagy valami bevételi forrást találhatna mellé reklámmal, de ez nem az éhezők viadala
2.
2.
McDuff
#1: És random arty-t is :D
Látom magam előtt, hogy talál vki egy fegyvert, aztán hozzá egy optikát és elkezdi belőni a fegyvert, hop-up-t meg az irányzékot. Izgalmas :P
1.
1.
user101
Nem-nem-nem... Igazi lootot, fegyvereket és sebző zonát, jármüveket, különben az egész nem ér semmit... Ja és kizárólag rajtakapott cheatereket dobnék le a szigetre ... :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...