A Deep Silverhez került az Iron Harvest

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 10.
  • Biznisz
Link másolása
A Kingdom Come: Deliverance kiadója lesz a felelős a steampunk, alternatív első világháborús RTS forgalmazásáért, mely a tavaly sikeresen zárult Kickstarter-kampány óta teljes gázzal száguld a megjelenés felé.

A hír a játék fejlesztőinek, vagyis a King Art Games csapatának honlapján bukkant fel, ahol elárulták, hogy rengeteg kiadóval vették fel korábban a kapcsolatot, ám végül a Deep Silver mellett döntöttek, ugyanis a vállalat már korábban is több közösségi finanszírozású projekthez adta a nevét, gondoljunk csak a Kingdom Come: Deliverance, a Wasteland 2 vagy a Pathfinder: Kingmaker címekre.

„Úgy egyeztünk meg a Deep Silverrel, hogy a King Art tartja meg a játék felett a teljes kreatív irányítást.” A Deep Silver magára vállalta a játék forgalmazásával, a first-party vállalatokkal való egyeztetéssel és a marketinggel kapcsolatos teendőket, így a King Art csapata a jövőben 100 százalékosan a fejlesztésre koncentrálhat, hogy minden apró részlet kivitelezése olyan hibátlan legyen, mint ahogyan azt korábban megígérték a támogatóknak.

A közlemény mellett kiderült, hogy a játék egy saját pályaszerkesztőt is kapni fog, melybe egy rövid videó erejéig némi betekintést is kaptunk. A játékról korábban egyébként mi is többször írtunk, így többek közt találhattok néhány multiplayer felvételt, illetve a kampánnyal kapcsolatos pénzügyi részletekről is olvashattok egy tavalyi állapotjelentést.

A közel 16 ezer támogatótól gyűjtött 1,2 millió dollárból készülő Iron Harvest PC-n lesz majd elérhető, a megjelenési időpontot azonban egyelőre még homály fedi.

1.
1.
Anti4730
Igazan johetne xboxra is, ha mar tamogatja az eger billentyu kombot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...