Sok újdonsággal bővül idén a Hitman 2

  • Írta: szlav
  • 2019. április 11.
  • Letöltés
Link másolása
Mozgalmas év elébe néz a Hitman 2! Az IO Interactive közzétette az idei év tartalmi frissítéseiről szóló terveit, és úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra! A 47-es ügynök vakációzni megy, de előtte beugrik még a bankba is.

Idén tovább folytatódik a tavaly ősszel megjelent Hitman 2 világ körüli útja. A játék Sniper Assassin módja nemrég egy szingapúri kikötőbe vezette az önjelölt bérgyilkosokat, de ez még csak az első felvonása az IO Interactive 2019-es terveinek. A stúdió közzétette az alább látható ütemtervet, mi pedig már csak úgy dörzsöljük a tenyerünket, kifejezetten a bankos küldetés láttán!

Sok olyan apróbb újdonságra számíthatunk az év folyamán, mint például az új kosztümök, fegyverek, illetve az időszakos megbízások. A fejlesztőcsapat az ígéretéhez méltón újabb helyszínekkel bővíti a Ghost Mode-ot is, így hamarosan Santa Fortuna és Mumbai utcáin is versenghetünk a rivális ügynökökkel. A bejelentés lényegét azonban az új helyszínek jelentik: nyáron egy bankba, ősszel pedig egy mediterrán paradicsomba látogat majd el kopasz főhősünk - reméljük, visz magával napolajat is. A Sniper Assassin játékmódja is kibővül majd egy harmadik helyszínnel: ezúttal egy börtönkomplexumot környékezhetünk meg a távcsöves fegyverünkkel.

A Hitman 2 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...