Sekiro: Shadows Die Twice - máris kétmillió felett

Nagyszerű starttal büszkélkedhet a FromSoftware legújabb játéka. A Sekiro: Shadows Die Twice alig tíz nap alatt átlépte a kétmillió eladott példányszám tekintélyes mérföldkövét.
  • Írta: szlav

Kommentek

#19
#14: Kicsit sok volt a bajerzsóti?
#18
#14: Kicsit sok volt a bajerzsóti?
#17
#16: Azért a Sekiro vásárlással megvárnám hogy bejönnek e végül ezek a játékok, de ha csak a rage 2 bánja akkor mehet. Nagyon nem jön be az első részhez, túl csilivili az egész
#16
#15: Telhetetlen vagyok. Este elindított ám One-on a Ds1 letöltést, Ps-en meg a BB-t.
Lehet le mondom a Rage2 előrendelést és megveszem a Sekirot is, ha tetszenek ha nem. A jó játékokat támogatni kell :D
#15
#7: Majd egy privátot irhatnál ha végül csak bejön
#14
#13: ... és mégvalami: a mesés, csodás drága világbékét elhozó epicnek 40% ( negyven !!! ) százaléka kínai kézben van... Biztos, hogy jó ez nekünk ? Akkor már inkább fusson be a google stadiája, ők már amúgy is mindent tudnak rólunk. Nem kérek a kínai "demokrácia-importból" és nem akarok egy olyan világban élni, ahol gazdasági előnnyel élve mindent ők mondanak meg. Akkor már inkább a "rothadó-imperialista-kapitalista-liberális mocsok" :(((
#13
#12: Négykézláb... :)

Viccet félretéve: nagyon egyszerűen: minden fejlesztő/kiadó sír a Valve sarca miatt, de ebből is jól látszik, hogy egy JÓ ( ismétlem: JÓ ) játékkal baromi könnyen átcsúsznak a kedvezményes sávba. ~10 nap kellett nekik!

Önkorrekció: a felső kedvezményes 20%-os sáv 50milliós bevétel felett van, ami 800k+ eladás, de valószínüleg ez már megvan a Sekironak! Kiindúlva abból a tendenciából, hogy amikor közölnek számokat akkor az látszik, hogy a PS4-től kissé lemaradva jönnek a PC-s eladások és X-re megy el átlagosan a legkevesebb...
#12
#11: Ez hogy jon a Sekirohoz?
#11
Na akor számoljunk egy kicsit:

Mostanság az eladások felét a PS4 szokta hozni és a másik felét a PC. A Box-os eladások általában a PC-s fele/harmada körül vannak. Steamen, 50 dodos eladással 200ezer kell, hogy elmenjen, hogy a legjobb kategóriába kerüljenek és a Valve "csak" 20%-ot kérjen, ami 8-al több, mint a fostos epiké és pont 10-el kevesebb, mint konzolon... ( A per GB letöltés utáni konzolos sarc nem tudom meg van-e még ?! )

Szóval kur@ra megérte a Borderlands3, Metro és társainak eszetlennek lennie...
Joker said : CLAP! CLAP! CLAP!
#10
Shura endingre mentem és egy pár területet nem tudtam bejárni így. Ng+ ban nehezebbnek érzem a játékot ami (fura) nekem sajna ennyi volt. :/ Amúgy kiváló játék!
#9
#7: A Bloodborneval én is tettem egy próbát és tök jó. :D
#8
#6: +1 nekem csak a Sekiro de az piszkosul elkapott és nem enged. A Bloodborne volt egy napig aztán eladtam nem szenvedtem vele de ezzel most bepotlók mindent. Az biztos hogy életem egyik legnagyobb vagy inkább legemlékezetesebb játéka mert erre tuti emlékezni fogok sok év múlva is főleg a bossokra. Volt egy amelyikkel 5 órát is elszórakoztam. Szóval imádom és nagyon remélem lesz folytatása bár azt nem tudom hogyan tudják ezt még fokozni majd de hajrá csinálják várjuk.
#7
#6: Elhiszem. Ezért is bosszantott kicsit, hogy se stílus se semmi nem érdekel egy játéknál ha jó, ez valahogy mégsem fogott meg. Vagyis...tetszeni tetszett, csak mintha nem azt akarná a karakterem csinálni, amit én parancsolok neki.
Na mindegy. Bloodborneval teszek egy próbát.
#6
#5: Egyszer kell elkapni az érzést és a játék stílusát amit ezek igényelnek, de onnan fogva nem is nagyon eresztenek. Bőven van ám hibájuk, de engem megvesznek kilóra azzal mikor belépek egy arénába és kb remeg a kezem a gondolattól is hogy itt bizony boss fight lesz
#5
#4: Hmmm. Nem is tudtam, hogy a BloodBornet is ők csinálták. Abból is megvan a Goty de még nem volt merszem rámenni. Lehet teszek akkor vele egy próbát, mert a DS1 nagyon nem akart menni. Hátha.
#4
#3: Ha nagyon bele akarsz kezdeni, akkor vagy a BB-vel kell, vagy a DS2-vel. BB szinte mindenki szerint könynebb mint a DS-ek ( maga az alapjáték) a DS2 meg hát.....a DLC-k miatt nekem a legnehezebb a sorozatban, de maga az alapjáték tényleg nem vészes. De ne a DS1-el, ott még annyi minden miatt nehezebb a játék, hogy jobb egy könnyebbel kezdeni mint ezzel. Ha engem kérdezel, nálam úgy menne le hogy BB-DS2-DS1-DS3.
A Sekiro meg lehet hogy egy atskinezett Soulsnao tűnik, de nagyon nem az. A harc kb már inkább egy ritmusjáték, mint az az ideg dodge olós DS
#3
Én az elején belelestem (a régi tenchu miatt, azt csipáztam) de nekem egy szamurájos átskinezett dark soulsnak jött le, ami nem is csoda és nem feltétlen baj hisz a fejlesztőcsapat ugyan az, csak nekem az se ment.
Magát a játékot nagyon akartam szeretni, meg is van véve az első két rész és a harmadikat is majdnem megvettem (csak hogy támogassam őket) de egyszerűen nem volt idegrendszerem már az első részhez sem.
Be-be lesek a hírek alá és kicsit irigykedve olvasom a hozzászólásokat milyen jól elvannak vele az emberek és mennyire változatos tud lenni, de sajnos be kell ismernem és el kell fogadnom hogy nem én vagyok a célközönség :/
#2
Én a felénél ha járok, de az eddigiek alapján tényleg megérdemelt a siker, de már most látszik, hogy ha lesz folytatás ( gőzöm sincs, hogy a befejezés engedi e mert messze van még az nekem) akkor azért kell ott fejlődni egy két téren: a parkour kissé körülményes, nem egyszer csinál full mást mint szeretnék, a lopakodás is érdekes kissé (néha simán kiszúr az ellenfél még a falon át is, máskor meg azt se tudják hol vannak) és eddig azért a zenei kínálat se nyűgözött le bossok alatt.
#1
Nagyon helyes.
Ez a felújított formula már kellett. A gameplay annyira élvezetes lett, hogy még NG+-ba is maximálisan leköt.
Kuro charmjának eldobásával pedig még izgalmasabbá tehető a játék.
Remélhetőleg már ötletelnek a folytatáson.