Elindult a Chernobylite Kickstarter-kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 12.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába a remek ötlet, a The Farm 51 csapata a rajongók segítéségét kéri a Csernobilban játszódó hideglelős kaland befejezéséhez. Százezer dollár kell ahhoz, hogy még több helyszínt járhassunk be a játékban.

A fejlesztő 100 ezer dollárt szeretne összegyűjteni a Chernobylite-ra a Kickstarteren, hogy bővíteni tudja a helyszínek listáját és további funkciókkal vértezze fel a játékot. Igen, az anyag kudarc esetén is napvilágot lát, de közel sem annyi lehetőséggel. Csekkold a történetre fókuszáló új trailert: 

A sztori szerint 30 évvel járunk a híres csernobili atomkatasztrófa után a sugárszennyezett Zónában. Mindent szabadon felfedezhetünk, a készítők 3D-s szkenneléssel keltették életre a helyszínt. A kaland során összefuthatunk más stalkerekkel és szörnyekkel, felszerelést craftolhatunk magunknak, miközben szűkös erőforrásokból gazdálkodunk. A végső cél az, hogy az eltűnt barátnőnk nyomára bukkanjunk. 

Az ígéretek szerint a korai hozzáférésű verzió novemberben érkezik a Steamre (íme, a gépigény), míg a végleges változat 2020 második felében várható. Tervben vannak a konzolos portok is. 

5.
5.
crytek
Kérdezz felelek:

https://www.kickstarter.com/projects/thefarm51/chernobylite-survival-horror-in-3d-scanned-chernob/posts/2481717

Már 84.5k pár nap és meglesz a pénz
3.
3.
crytek
Gameplay

https://youtu.be/yH4LoYBOUgg

Még nagyon tripla zs. Ha akarnak valamit elérne bele kell húzni rendesen
1.
1.
crytek
Sima ügy lazán meglesz a pénz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...