Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Fallen Order posztere

  • Írta: szlav
  • 2019. április 12.
  • Képek
Link másolása
Talán csak órák kérdése, hogy többet is megtudjunk a Respawn várva-várt Star Wars-játékáról, előtte viszont érdemes egy pillantást vetnünk annak első hivatalos poszterére. Minket már ez az egy kép is rendesen ráhangolt a bejelentésre!

Javában zajlik Chicagóban az idei Star Wars Celebration, mi pedig már tűkön ülve várjuk, hogy megtudhassunk mindent, ami a messzi-messzi galaxissal kapcsolatos. Az első érdekesség pedig a Respawn játékáról érkezett, idő előtt felkerült az internetre ugyanis a Star Wars Jedi: Fallen Order első poszterképe.

Ha nektek is megdobbant a szívetek a kék fénykard, a földbe fúródott cirkáló és a TIE-vadászok láttán, akkor nem vagytok egyedül! Reméljük, hogy hamarosan egy velős előzetest is kapunk a várhatóan idén érkező játékból!

9.
9.
A Pulyka
#7: Bevallom oszinten, eddig valahogy elsiklottam a SW hirek mellett, mert tudom, hogy ezedk a multis lovolden kivul mast ugysem akarnak csinalni.
Azt akarod mondani, hogy keszul egy single player star wars jatek???
7.
7.
ollie92
NINCS MULTI
NINCS MIKROTRANZAKCIÓ
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGYJÁTÉKOS KAMPÁNY

Nos, a Disney vagy megszorongatta az EA tökeit, vagy ez egy újabb csapda.
6.
6.
Kolompár Tarzan
Ismerve ezeket a modern baromságokat, mikrotranzakciós Battle Royale játék lesz, rengeteg buggal és táncolós, öltöztethetős, emote-os baromságokkal.
A loot box-nak mi lesz a neve a Star Wars világában? Force crate?
1.
1.
Stack
Hacsak megközelíti a Jedi Academy-t vagy az Outcast-et én már boldog leszek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...