Betiltották a PUBG-t Nepálban

A fiatalkorúak védelmére hivatkozva a nepáli hatóságok a mai naptól kezdve betiltották a PlayerUnknown's Battlegroundsot az ország teljes területén. A helyi internetszolgáltatók mától teljesen blokkolják a játék adatforgalmát.
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
#11: illetve tulajdonképpen magára a folyamatra kell rájönni, hogy mit okoz, mefigyelni és elengedni saját magunktól. Tiltással nem sok mindenre lehet menni, a tiltott gyümölcs csak vonzalmat okoz.
#16
#8: maximálisan egyetértek. A sok barom eseténként képtelen híradó nélkül aludni, ezzel mérgezve magát mega környezetét. Neked jár a pont.
#14
Nepalról mindig az extra csúszós nepáli vazelin™️ ugrik be.
#13
Várjátok ki a végét...

Trump körbenéz : Fortnite ? Az mi a sz@r ? Epic games ? annak lassan a fele kínai kézben van... Azonnal tíltsuk be ! :)))
#12
Azért a történet úgy lenne szép kerek, ha a panaszkodó szülőket meg ezen felül jól megbírságolják, mint az állat, amiért az iskolás korú gyereküket engedték 18-as korhatáros játékkal játszani :)
#9
#3: "A harmadik világban" :D
Ha olyan mobilra futja nekik amin megy a pubg, és net is van hozzá, akkor nem tudom miről beszélünk
#7
Jól tették. Agysorvasztóak az ilyen játékok. Értelmetlen időpocsékolás, minimális sikerélménnyel.
#6
Nagyon helyes, ez a fontos döntés hozzásgiti Nepált, hogy kimásszon a nyomorból és a fiatalok inkább a Nobel dijjas eredményeket hozzák az országnak, ne pedig a tehénszart talicskázzák, hogy legyen mivel füteni otthon...
#5
Nem most kellene ilyeneket csinálni. Vagyis csinálják csak késő bánat.
Ha nem pc-n foglalkozik a gyerek hülyeségekkel akkor mobilon.
A neten meg minden moslék ott van.
#4
YanezModerátor
Ez most komoly? Na ne pál!

Ezzel sajnos úgysem mennek sokra. Nem itt kéne kezdeni a dolgot, ha az erőszak elnyomásáról van szó.
#3
#2: Harmadik világban nem nagyon használatos a PC. Ott sokan csakis mobilt használnak azon pedig ingyenes.
#2
Ha a szülők is panaszkodnak a játékra akkor miért vették meg a gyereknek?
#1
Szerintem a paranoiás tiltogatással nem a szabadabb világ felé haladunk. Minnél többet tiltasz, annál többet kell költeni a megfigyelésre és a bűnüldözésre hogy a szabályokat lenyomják a torkunkon. Ennek csakis egy disztópikus világ lehet a vége.

Ha basztál jól nevelni a gyerekedet akkor persze hogy el fogja emészteni a tudatlanság és az ösztön. Ilyen állatokat meg csakis ketrecben lehet tárolni.