Mortal Kombat 11 - Kitana végre megmutatta magát

A NetherRealm már a héten megerősítette, hogy a Kitana visszatér a Mortal Kombat 11-ben, ám egy filmes traileren kívül semmit nem láttunk a leányzóról. Most végre gameplay kedvcsinálót is mutattak róla.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
#26: "fikció, de a reklámok meg a marketing, eszméletlen pusztítást végeztek az elmúlt 30 évben"

Mondjuk ez is igaz és ez szerintem nem fikció.Az emberi gondolkodást bármerre lehet terelni és bármilyen végletbe sajna.
#26
SLi
#21: "Az, hogy valaki depressziós lesz egy Victoria Secret modelltől egy óriásplakáton vagy a MK nőnemű karaktereitől, azt igazából sajnálni se tudom."
majd ha a lányod lenne anorexiás stb, rögtön nem így gondolnád, mármint a reklám részét illetően az MK az egy teljesen más dolog, fikció, de a reklámok meg a marketing, eszméletlen pusztítást végeztek az elmúlt 30 évben
#25
#21: Már az,hogy témát kapott az egész a cikk alatt elég gáz,de amúgy egyetértek.Akit zavar egy jól kinéző test bárhol bármiben,forduljon pszichologushoz a szerencsétlenje.
#24
#21: Amúgy a kettös mérce meg az hogy a tökéletes testü, félmeztelen férfiak az persze nem "túlszexualizálás" meg hamis testkép.
#23
#21: Azért az óriásplakát pont szar példa, hisz a márkák reklámanyagát kéretlenül tolják a képedbe nap mint nap ahogy sétálsz a városban. Az ellen nem tudsz mit tenni, max bekötött szemmel baktatni ami ugye nem a leg célravezetõbb.
#22
YanezModerátor
#17: "Minden gyereknek állt a jancsikája régen a nagy didkójú Milenára, Jade-re, Sonya-ra stb."

Na látod ez lehet, erről fogalmam sem volt, mivel nálam pl mindig valódi lányokra nőtt a gomba. Viszont tökéletesen értem miről beszélsz. Én jelenleg egy játéktól azt várom, hogy rohadtul jó legyen, karizmatikus karakterekkel. Oszt, hogy kinek mennyire rakható a pofája, ez fel sem merült bennem.
#21
#19: Nem értem a problémád. Én pont leszarom, hogy a fejlesztők milyennek csinálják meg a karaktereket. Pont azért amiért leírtad, mert az Ő JÁTÉKUK. És én is pont ezt mondtam, hogy Kitana japán kínai vagy a faszom tudja ázsiai. A dolgokat meg akkor is a nevükön fogom nevezni, ha tetszik, ha nem.( dagadt feministák, vagy ostoba nácik vagy agymosott nyugger fideszesek..stb. (példák lol))
Az, hogy valaki depressziós lesz egy Victoria Secret modelltől egy óriásplakáton vagy a MK nőnemű karaktereitől, azt igazából sajnálni se tudom. Ha neked/neki nem tetszik ne nézd/nézze. Vagy ne vedd meg a játékot!
#20
#19: Ha megnézed a nyilatkozataikat pontosan a dagadt feministák és a soyboy ragály miatt van ez.
#19
SLi
#5: "hogy unrealisztikusan jó testük és szép arcuk van a női karaktereknek a videójátékokban."

igen de erre az lenne az értelmesebb válasz hogy "igen és akkor mi van? ez egy játék olyanok a karakterek amilyennek a fejlesztők szeretnék" ennyi, nem dagadt feministázni stb.
Reklámokban stb. megértem, az irreális testkép nagy bajokat okozhat, de ez csak egy játék, ettől független az ázsiai karakter legyen tényleg ázsiai stb ezzerl nincs gond szerintem
#18
SLi
#15: jobb lesz pedig hozzászokni, jön vissza a prüdéria hatalmas tempóban mindkét politikai szélsőség, az elmebeteg identitás politika megszállott "bal" oldal, meg az incel, maga, stb körök minden nő kurva dumája miatt, egymással "harcolva" valójában ugyanazt érik el sajnos
#17
#11: Úristen te..... látom te is csak nézel de nem látsz....A grafikára írtam a realizmust....nem a játékmenetre. A karaktermodellekre értettem.
Yanez: Mit számít? Hát igen is számít. Ez mindig is benne volt, hogy a nagycsöcsű eltúlzott kinézetű(itt most kimondottan a női szereplőkre gondolok) karakterek darálják egymást, és jól állt neki. Szívesebben játszok a régi Kitanával mint ezzel aki kb tök úgy néz ki mind Liu Kang csak kicsit nagyobb melle van és hátra van kötve a haja. Minden gyereknek állt a jancsikája régen a nagy didkójú Milenára, Jade-re, Sonya-ra stb. Kis fanservice volt és ennyi kellett.
#16
#13: Ha te a maszturbálást vetted ki a mondanivalójából, akkor itt veled van a probléma.....
#15
#13: Az hogy a nőkön lassan burka lesz, persze a kigyúrt faszik meg feszítenek egy szál ágyekkotoben az oké.
#14
#11: MK és realisztikussag? Te mit szívtál?
#13
YanezModerátor
#4: Mit számít mennyire szép? Ez Mortal Kombat, ezt nem azért veszik, hogy a jancsikát reszeljék rá.
#12
#5: Jujj,de sok ilyen ember fordult meg a környezetemben.Van férfiból is bőven.Kevesen teszik oda magukat és változtatnak az életükön.Anno az egyetemen egy csaj osztálytársam sztorija beleillik az amcsi romantikus vígjáték kategóriába.Volt akkor 110 kiló és mindenki kerülte.10 évre rá mindenki kúrni akarta,de a büszkeségén is csiszolt és porba nézett mindenkit aki akkor tette vele.:D
#11
#4: ember te mikor kezdtél gamelni? A mortal kombat azért lett legenda anno mert zsír új technikával és akkori szinten elképesztő realizmussal lépett be a bunyós címek közé. Láma kommentek között dobogós vagy ezzel.
#10
#4: Sztem meg idáig pont neki van a leg nőiesebb arca,a csaj karakterek között nekem nagyon bejön :)
#9
Egyébként a cikkhez szólva,ezt a földről visszapattan a levegőbe irtó nagy baromságokat elfelejthették volna már.
#8
#1: Gondolom akkor csak nem tudtad,hogy Kitana mindig is ázsiai volt az mk világában.