Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes

Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senkiben sem bízhatunk, csak az Erőben.

Végre hivatalosan is bemutatkozott az elmúlt napokban a Star Wars-rajongókat alaposan lázban tartó vadonatúj Star Wars-játék, a Star Wars Jedi: Fallen Order. Amit eddig már tudtunk, hogy a Respawn Entertainment fejlesztése a 66-os parancs kiadása utáni időszakban játszódik és egy túlélő jedi történetét meséli el. A főhős egy ifjú padawan, Cal Kestis (a Gotham-sorozat Jokerét alakító Cameron Monaghan) lesz, aki a galaxisban bujkálva igyekszik leplezni valódi kilétét, miközben a Birodalom kijelölt inkvizítorai, élükön a Second Sisterrel szó szerint vadásznak rá.

Rengeteg helyszínt lesz lehetőségünk meglátogatni (például itt mutatkozik be először egy új bolygó, Bracca), illetve folyamatosan sajátítjuk majd el a különböző képességeket, társunk pedig egy kis robot, BD-1 lesz. Lesznek persze ismerős arcok is, de egy másik segítőnk is új belépő lesz, az ő neve Cere.

A játék a korábbi pletykáknak megfelelően PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg.

64 komment - szólj hozzá!