Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes

Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senkiben sem bízhatunk, csak az Erőben.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#64
Peppa malac mondja: RÖFF!

Felfogtátok, hogy a dizni + ea párosról beszéltek? Nah, mennyen mindenki tovább, oszoljunk emberek, nincs itt semmi látnivaló ! :))) muhahawahwhaaaa ...
#63
Aki ea mixeren nézte csekkolja.. Xbox appba már jött az üzenet a kotor cd kulccsal
#62
#60: Nèzd , számomra meg - mivel régi bútordarab vagyok - a DF a legemlékezetesebb, még úgy is hogy nem volt fénykard, mert amikor kijött hatalmas élmény volt “Star Wars Doom”-al játszani. Szerintem sok dolog függ attól is hogy milyen “pillanatban” (kor, stb...) jut el az emberhez.
#60
#56: Csak te, nem mindenki. Kevés kommentelő van aki közutálatnak örvend az oldalon, de te erősíted ezt a szűk kis elit csapatot. Mindig "szükség lesz" rátok.

Egyedül amit én javára tudok írni a Jedi Academy résznek az a többféle fénykard használat volt(single, double, dual), de ennek effektíve nem volt nagy varázsa. Leghasznosabb a klasszikus single kardhasználat volt a játékban(legalábbis a sztori részében), ellenben történetben messze elmaradt a jedi outcasttól, na meg a főszereplő kiléte is a jedi outcast felé billentette a mérleget nálam. Ezért nem értem, hogy miért emlékeznek többen az academy részre, miközben a jedi outcasthoz képest nem sok változás történt sem látvány, sem gameplay téren. Annyi változás volt, hogy kevesebb képességet lehetett elsajátítani teljesen, miközben a jedi outcastben minden képesség maxra fejlődött a végére. Nem azt mondom, hogy rossz játék az academy, de közel sem olyan emlékezetes számomra mint az outcast.

Amúgy a Jedi Fallen Order kapcsán csak az az egy félelmem van, hogy jobban fog hasonlítani a Force Unleashed szériára mint kellene. Itt leginkább arra gondolok, hogy remélhetőleg a fénykard miatt lesz darabolás rendesen. Ellenségeknek levágható lesz a keze-lába, stb... Mint a Jedi Knight szériában. Ez nagy csalódás volt tömegeknek anno a Force Unleashed is ahol a fénykard használat helyett inkább a tonfa használatot érezhettük át...
#59
Összesen 4 Jedi Knight játék van, csak hogy tisztazzam, mert látom van aki nincs képben. Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 (1997) Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith (1998) Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast (2002) és végül Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (2003). MotS kiegészítője a Dark Forces 2-nek, ugyanúgy ahogy az Academy kiegészítője az Outcast-nak, csak sokan azt hiszik, hogy az JK3.
#58
EA-től lesz egy jó star wars játék ami nem multi? Közeledik a világvége.
#57
#45: Ez nagyon igaz, hiába volt primítiv labirintusfutam sokszor, számomra a legelső Jedi Knight lesz az "igazi".
#55
#53: Én személy szerint mindkettőt élveztem anno.Nem tudnám rámondani egyikre vagy másikra,hogy rosszabb.Ami az egyikben nem tetszett a másikban igen és fordítva.
#54
#50: Bármennyire is szeretnéd, de nem miattam nincs Crysis 4 :)

És a Crytektől láthatóan értelmes single játékra már nem is számítok
#52
#51: Érdekes felfogásod van,de maradjunk annyiban hogy ezt a hozzászólásodat is elég vastagon a falra lehet kenni.Másodsorban saját bevallásod szerint sem érted mi az ami bejön egy játékban több embernek,mert hát ugye az sokkal de sokkal jobb volt ami neked bejön,majd objektív véleményt akarsz.Keress a csillagászatban objektív véleményt pajtás ne a szórakozásban.Sosem fogsz objektív véleményt kapni.Gondolom még erre a szintre nem jutottál el.
#51
#49: Objektív vélemény érdekelt volna, nem egy suttyó hozzászólás...
#50
#47: És még most sem vágod, hogy a hozzád hasonló gondolkodású emberek miatt nincs Crysis 4 pl. Mert hogy ezt szoktad emlegetni milyen nagy kedvenced volt de remélem te sem gondolod azt hogy a negyedik részt abból csinálják meg, hogy te majd évekkel később behúzd bundleba. Igen fura egy gondolkodásod van.
#49
#43: Nagyon bonyolult dolog,de nekik az jött be jobban.Na bumm.
#48
#43: Azért mert a kusza storyn kivűl mindenben jobb volt a jedi academy. Gameplay, fénykard párbaj, pályák, atmoszféra stb.
#47
#44: Nem érdekel a világ most se arról írtam. Én magamat nézem és mondom felőlem pusztulhat az összes multi.

"És ahogyan azt nem gondoltad, hogy te egyszer eredeti játékokért fogsz fizetni" Ez meg nem miattam történt. Ha nem indult volna el anno a bundle rengeteg azóta is warezolnék...
#45
#43: Én személy szerint azért emelem ki, mert abból a szériából az volt az első amivel találkoztam. És ugye tudjuk, hogy az első mindig maradandó.