Mortal Kombat 11 - kozmetikai cuccok és Fatalityk

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Hír
Link másolása
Újabb infót és látnivalót kaptunk a hónap végén érkező Mortal Kombat 11-ről. Egy videó során megtudtuk, hogy melyik Fatalityk lettek a fejlesztőcsapat kedvencei, valamint azt is, hogy valódi pénzzel is megvehetjük majd a játék kozmetikai cuccait.

Egy friss livestream során a NetherRealm csapata szót ejtett a játék mikrotranzakciós lehetőségeiről. Kiderült, hogy míg a Mortal Kombat 11 nem tartalmaz majd loot boxokat, vagy egyéb véletlenszerű jutalmat tartogató opciókat, mégis lesz lehetőségünk rá, hogy benyúljunk a zsebünkbe, és feloldjuk a legszimpatikusabb kozmetikai cuccokat.

A játékban ugyanis helyet kapott egy "Time Crystal" nevezetű valuta, amihez kétféleképp juthatunk hozzá: vagy szimplán a játékot játszva, vagy pedig a bankkártyánk segítségével. Ezeket az időkristályokat aztán kizárólag olyan dolgokra költhetjük, amik egyáltalán nem befolyásolják a karaktereink képességeit vagy erejét. Ide tartoznak a skinek, az egyéb kiegészítők, a karakterek intrói, vagy győzelmi animációi, valamint a könnyített Fatalityk. Az utóbbiak csak szimplán lecserélik a bonyolultabb gombkombinációt egy egyszerű kétgombos inputra.

De ha már a Fatalytiknél tartunk: kíváncsiak vagytok rá, hogy melyik véres kivégzés lett a fejlesztők kedvence? Az alábbi videóban a NetherRealm munkatársai beszélnek arról, hogy kinek melyik kegyetlen mozdulatsortól állt fel leginkább a szőr a hátán. És hát be kell vallanunk: tényleg van köztük jó pár olyan, amitől minket is kirázott a hideg.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra éd PlayStation 4-re, míg Nintendo Switchre május 10-én várható. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el Daks kollégánk véleményét a bétatesztről!

8.
8.
logic5
#4: Felesleges leállni vele. Kb, mintha egy pohárral vitatkoznál...
5.
5.
DarkLord
Majd, ha látjuk az összeset meglátjuk kinek mi tetszik, de az biztos, hogy ebben a részben elég beteg kivégzések vannak. Johhny-é tiszta blőd mindkettő, amit eddig láttunk, de végülis egyszer jó kategória. Egyébként szerintem a kezdő roster elég gyenge amúgy, szinte a biztosra mentek vele, hogy berántsák a régi arcokat egy-kettő biztos karakterrel. Jó nem kell mindet szeretni, de nekem most látom marad a Noob, Sub és Scorpion a megjelenéskor, mert Ermac nem érkezett. Persze Kung Lao-val még jó vagyok meg Kano-val a többi karakter számomra semleges (amikkel azért eljátszogatok egyszer-egyszer) vagy negatív, amiket csak egyszer fogok kipróbálni és többet nem. Szerintem látunk itt még pár régi arcot a dlc-k eljövetelekor. (mondjuk Reptile, Smoke , Rain stb. nem vagyok ninja mániás neeeeeeeeeeem :D )
2.
2.
szlav
#1: Úgy tűnik, nálam néha még március van:) Köszi az észrevételt, máris javítottam!
1.
1.
Daovallis
A cikk elején jövő hónapban, míg a végén április 23-án jelenik meg a game!
Remélem az utóbbi a helyes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...