Mortal Kombat 11 - kozmetikai cuccok és Fatalityk

Újabb infót és látnivalót kaptunk a hónap végén érkező Mortal Kombat 11-ről. Egy videó során megtudtuk, hogy melyik Fatalityk lettek a fejlesztőcsapat kedvencei, valamint azt is, hogy valódi pénzzel is megvehetjük majd a játék kozmetikai cuccait.

Egy friss livestream során a NetherRealm csapata szót ejtett a játék mikrotranzakciós lehetőségeiről. Kiderült, hogy míg a Mortal Kombat 11 nem tartalmaz majd loot boxokat, vagy egyéb véletlenszerű jutalmat tartogató opciókat, mégis lesz lehetőségünk rá, hogy benyúljunk a zsebünkbe, és feloldjuk a legszimpatikusabb kozmetikai cuccokat.

A játékban ugyanis helyet kapott egy "Time Crystal" nevezetű valuta, amihez kétféleképp juthatunk hozzá: vagy szimplán a játékot játszva, vagy pedig a bankkártyánk segítségével. Ezeket az időkristályokat aztán kizárólag olyan dolgokra költhetjük, amik egyáltalán nem befolyásolják a karaktereink képességeit vagy erejét. Ide tartoznak a skinek, az egyéb kiegészítők, a karakterek intrói, vagy győzelmi animációi, valamint a könnyített Fatalityk. Az utóbbiak csak szimplán lecserélik a bonyolultabb gombkombinációt egy egyszerű kétgombos inputra.

De ha már a Fatalytiknél tartunk: kíváncsiak vagytok rá, hogy melyik véres kivégzés lett a fejlesztők kedvence? Az alábbi videóban a NetherRealm munkatársai beszélnek arról, hogy kinek melyik kegyetlen mozdulatsortól állt fel leginkább a szőr a hátán. És hát be kell vallanunk: tényleg van köztük jó pár olyan, amitől minket is kirázott a hideg.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra éd PlayStation 4-re, míg Nintendo Switchre május 10-én várható. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el Daks kollégánk véleményét a bétatesztről!

8 komment - szólj hozzá!