Nem lesz lopakodás a Jedi: Fallen Orderben

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Hír
Link másolása
Tegnap este egy látványos előzetessel mutatkozott be a Star Wars Jedi: Fallen Order, de a játékmenet egyes részleteit még mindig titkok övezik. Azt viszont megtudhattuk, hogy lopakodós elemekre nem számíthatunk.

"Három szabály létezik a túléléshez: ne tűnj ki a tömegből, békélj meg a múlttal, és ne bízz meg senkiben." Így szóltak Cal Kestis szavai a Star Wars Jedi: Fallen Order első előzetesében. A fiatal jedinövendék a Birodalom elől bujkálva tengeti napjait, vigyázva rá, hogy senki se fedezze fel a benne lakozó Erőt. A történet szempontjából tehát adja magát a kérdés: mekkora szerepet kap a játékban a rohamosztagosok, kutaszdroidok és inkvizítorok közti lopakodás?

Az IGN csapata kifaggatta a Respawn Entertainment csapatát és választ kaptak a kérdésre: a játékmenet középpontjában a nagyszerű harcrendszer áll, így az átvezetőkön kívül settenkedős jelenetekre nem kerül majd sor. A játék tervezője, Stig Asmussen így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

"Több embertől is megkaptam már ezt a kérdést, abszolút megértem, hogy miért, de nem, a játékunkban nem lesz lopakodás. Amikor belekeveredünk egy forró szituációba, akkor úgy alakíthatjuk a harc menetét, ahogy csak akarjuk. Több lehetőség lesz arra, hogy miként futhatunk össze az ellenfelekkel, ahogy arra is, hogy miként likvidáljuk őket. Ha akarjuk, akkor meg is kerülhetjük a rosszfiúkat - végül is gyakorlatilag megoldható, hogy elkerüljük az AI figyelmét. Ez viszont nem egy olyan játékstílus, amire nyíltan bátorítjuk a játékosokat. Azt szeretnénk, hogy egy olyan szórakoztató, izgalmas élményben legyen részetek, amit csak fénykardot forgatva és az Erőt használva élhettek át - ebbe a koncepcióba nem nagyon illik bele a lopakodás."

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

7.
7.
user101
Miért nem vagyok meglepődve. Lefordítom, mert így nem eszitek :?

"Nem lesz lopakodás a játékban". == sz@runk rá, úgyis sz@r lesz az egész, mindek erőltessük meg magunkat ? :))))
6.
6.
delphijos
#3: Ja, a teaser után már kitisztult a kép
5.
5.
Ecneb
Mivel EA-ról van szó, nem bizakodok, hiába vagyok szerelmese a Star Wars-nak. Vagy botrányosan gagyi lesz a grafika és a történet, vagy kapunk egy force unleashed szerű játékot.
4.
4.
hedzsooo
#2: az csak a játék legelejére vonatkozik, a háttértörténetére, magában a játékban már nem kell tovább tengetni a napjait...
3.
3.
AfterLife
#2: Elméletileg ez a rejtőzködő szabály azzal fog semmissé válni, hogy Cal a játék elején használni fogja az Erőt a barátja megmentésére és emiatt lebukik, mert az inkvizítorok, vagy az a bizonyos Second Sister megérzi a jelenlétét. Onnantól fény derül a kilétére és megkezdődik a hajtóvadászat.
2.
2.
delphijos
Azért ha mindenkit legyak az ember fénykarddal , akkor nem tudom hogy jön össze hogy “a Birodalom elől bújkálva tengeti napjait, vigyázva rá, hogy senki se fedezze fel a benne lakozó Erőt”. De persze tény hogy ha Jedi-t játszik az ember, nem bujkálni akar vele. Csak így valahogy nem stimmel a “szabály”. Majd kiderül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...