Nem lesz lopakodás a Jedi: Fallen Orderben

Tegnap este egy látványos előzetessel mutatkozott be a Star Wars Jedi: Fallen Order, de a játékmenet egyes részleteit még mindig titkok övezik. Azt viszont megtudhattuk, hogy lopakodós elemekre nem számíthatunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
#11: Azt sem értem meg ott meg pont jól adja a szamuráj - ninja hangulat és világ miatt,tökéletesen beleillik..:D
Ez a vicc...Manapság aibe nem kéne és nincs abban miért nincs fúúj..Amiben meg jó hogy van mert illik bele az fúúúj mert miért van benne..Fucklogic..:D
#12
#7: Köszi a fordítást,az a baj a respawn szart még nem rakott az asztalra sem most sem egykori Infinity Wardként ha SP játékról van szó. Nem egy érvágás hogy nem lesz benne a manapság már unalomig ismételt lopakodósdi hogy sarokról sarokra,szándékosan bújkálásra kihegyezett tereptárgyak mögé bújva bokorból kicsicseregve ninjázzunk...Pláne nem egy olyan játékban amiben az erő és nyilván a fénykard van előtérben.
#11
#7: És ha van benne, akkor meg jön a sok fikabúvár, hogy minek van benne, meg szar... (Sekiro...)
#10
Hello there.
#7
Miért nem vagyok meglepődve. Lefordítom, mert így nem eszitek :?

"Nem lesz lopakodás a játékban". == sz@runk rá, úgyis sz@r lesz az egész, mindek erőltessük meg magunkat ? :))))
#6
#3: Ja, a teaser után már kitisztult a kép
#5
Mivel EA-ról van szó, nem bizakodok, hiába vagyok szerelmese a Star Wars-nak. Vagy botrányosan gagyi lesz a grafika és a történet, vagy kapunk egy force unleashed szerű játékot.
#4
#2: az csak a játék legelejére vonatkozik, a háttértörténetére, magában a játékban már nem kell tovább tengetni a napjait...
#3
#2: Elméletileg ez a rejtőzködő szabály azzal fog semmissé válni, hogy Cal a játék elején használni fogja az Erőt a barátja megmentésére és emiatt lebukik, mert az inkvizítorok, vagy az a bizonyos Second Sister megérzi a jelenlétét. Onnantól fény derül a kilétére és megkezdődik a hajtóvadászat.
#2
Azért ha mindenkit legyak az ember fénykarddal , akkor nem tudom hogy jön össze hogy “a Birodalom elől bújkálva tengeti napjait, vigyázva rá, hogy senki se fedezze fel a benne lakozó Erőt”. De persze tény hogy ha Jedi-t játszik az ember, nem bujkálni akar vele. Csak így valahogy nem stimmel a “szabály”. Majd kiderül.
#1
Nem is hiányzik,manaság már gyakorlatilag Mindenben ott van és sokszor ott vérzik ez az AI hogy mindenki megölhető a "csalogatással"...
Egy Jedivel amúgy sem lopakodni akar az ember.:)