Készül a Horizon: Zero Dawn folytatása

Talán senkit nem lep meg, hogy Guerrilla Games már dolgozik a nagy sikerű Horizon: Zero Dawn folytatásán, de hivatalos bejelentés még nem érkezett ezzel kapcsolatban. A játék egyik színésze azonban most elég nyíltan elszólta magát.

Ha össze szeretnénk szedni a legnagyszerűbb PS4-exkluzívokat, akkor elég előkelő helyet kapna a listán a Horizon: Zero Dawn. Épp ezért talán az lenne meglepő, ha a Guerrilla Games parlagon hagyná az IP-t, és nem folytatná azt, esetlegesen a következő konzolgeneráció során. A játék egyik szereplője szerencsére egész explicit módon megerősítette: már javában készül a második rész.

A Star Wars Celebration során egy lelkes rajongó váltott néhány szót Janina Gavankarral, aki a Star Wars: Battlefront II főszereplője, Iden Versio szerepében lehet elsősorban ismerős. A hölgy azonban szerepelt a Horizon DLC-jében, a The Frozen Wildsban is, ahol Tatai karakterét alakította. Ennek kapcsán köszönte meg Gavankar munkáját a fent említett rajongó, amelyre a következő válasz érkezett a színésznőtől: "Csak várd ki a folytatását, ki fogsz tőle feküdni! Tudok egy-két titkot, egyszerűen ki fogsz tőle feküdni." Az erről készült videót hamar törölték, de az újra feltöltve megtekinthető itt

Elkönyvelhetjük tehát, hogy a Horizon 2 érkezik, csak várnunk kell rá. Azt viszont, hogy mennyit, még továbbra sem tudhatjuk. Jó esély van rá, hogy a játék a következő generáció élmezőnyében erősítheti a Sony oldalát, de persze az is meglehet, hogy a két generációt áthidaló, PS4-re is megjelenő címről lesz szó.

146 komment - szólj hozzá!