Készül a Horizon: Zero Dawn folytatása

Talán senkit nem lep meg, hogy Guerrilla Games már dolgozik a nagy sikerű Horizon: Zero Dawn folytatásán, de hivatalos bejelentés még nem érkezett ezzel kapcsolatban. A játék egyik színésze azonban most elég nyíltan elszólta magát.
  • Írta: szlav

Kommentek

#145
#144: Na... te nem vagy sony-s. Te már mondtál rosszat PS-es játékra. Az ilyen divatfélfelszopók csak ne hívják magukat sonysnak... Az egy életforma, egy vallás. Amit csak a kiválasztott szemellenzősök érthetnek meg igazán.
#143
#137: jaj ne!!! ez beleégett a retinámba! szerintem traumatizálodtam, rángat az ideggörcs!!! :D
#142
#136: :D
#141
#140: Megkértelek szépen, hogy nyilvánosan ne mutogasd a kontrollerem.
#139
#137: Írni is akartam, hogy én csak szigorúan fekete kontrollert használok a vágyaim kielégítéséhez, hogy elég PC legyek.
#138
Jeeesus, az egész játék nem ér ennyi kommentet, mi van veletek? :D
#136
#135: Életem legrosszabb napja volt, amikor visszautasította a sony, hogy hivatalos ps4 exkluzív játékfelszopó legyek... Pedig ingyen csináltam volna.
#135
#134: Nem szeretem. Szerelmes vagyok bele. Mikor asszonnyal együtt vagyunk, a dualshock egyik karja az ánuszomban van, miközben a ps4 a hasán vagy a hátán. Mikor hogy. Csak azért akarok egy psvr-t is beszerezni, hogy közben a szemgolyóim előtt lehesen a sony playstation felirat.
#134
dekor,kawada,duken,zoli,hajbel, stb mind én vagyok, igazából rajtam kívül senki sem szereti itt a sony exeket...;)
#133
Egy accom, van nekem is, ezek után a paranoiás beszólogatások után, hogy biztos kettő néven vagyok regelve nem értem sosem volt ilyen, viszont "mindenki magából indul ki" így pont én nem tudhatom kamgec gyerek meg Duken ugyanaz az egy személy vagy sem mert pont ugyanazokat a dolgokat veszik magukra.
Van XO-m és PS4-em de nem vagyok szemellenzős bőven van hol javítani mindkettő cégnek, még a Bloodborne-t egy kiemelkedő ex-nek tartom a HZD-t nem ez a magánvéleményem.
#132
#125: De am, most volt kis időm és most olvastam bele a GoW kommentekbe. Ott egyszer, ti csináljátok a feszkót hátha ráharap valaki. (bár tény, hogy az első pár kommenten még én is jót röhögtem) másodszor, meg nem látsz ott mert bár megvan de nem érdekelt annyira, hogy nekikezdjek, spoilerfóbia miatt vidit se néztem róla és hála istennek csak pár képbe futottam bele. De nem írok alá, mint ahogy a souls játékok alá sem mert nincs mit. nincs tapasztalatom. de persze nektek csak mezei sony ellenes troll vagyok :)
#131
#125: Most őszintén. Teljesen kifordulok magamból? Ez azért nem igaz.
Az, hogy elfogy a türelmem na az már inkább. Értelmesen, normálisan leírok olyan hibákat amiket észrevettem vagy amik nekem nem tetszettek egy játékban és mindezt úgy hogy nem a hasamra ütök hanem tényleg megvettem és tényleg próbáltam.
Erre jönnek olyan hsz-ek, hogy hazudok, nincs is meg, youtuben láttam, szerény 1%-os fogyatékos tartományba tartozom blablabla.
Vagy csak egy kommentel alattam mint kamgecam, hogy sony ellenes bosszúhadjáratom van. Nem vagytok tisztában, mit jelent a szemellenzős és mit jelent a fanboy. Vagy teljesen tisztában vagytok vele, ti is érzitek ezért magatokra veszitek. Erről meg már nem én tehetek.
De egyszer nem volt még, hogy csak úgy bebüfögjek valamit. Mindig megindoklom mit, miért. 1 accounttal és vállalom a következményét, még ha negatív színben is tűnök fel más előtt, csak azért mert nem egyezik a véleményem.
#130
#126: Eleinte senki sem ugrott senki torkának. Mindenki leírta szépen az álláspontját egészen addig amíg nem jött Vér István nevezetű úriember hogy egymásnak ugrassza az értelmes elitet. Ennek lett "áldozata" godach (ki tudja, lehet veristván, fata morgana álnéven...) aki a 28-as kommentben megkezdi nagyvolumenú egyszemélyes hadjáratát a szemellenzős ps felhasználók ellenében, ergó folytatja a személyeskedést de már nemcsak egyvalaki ellen, mint ahogy kisstílű Vér kollegánk csinálta, hanem mindenki ellen aki a "szemellenzős ps felhasználótáborhoz tartozonak gondolja magát, illetve akinek tetszett a játék, intelligens, sátáni módon manipulálva a mit sem sejtő tömeget és az eddig normális mederben folyó beszélgetést. (innen is gratulálok godach pajti, brávó!) Egyvalamire viszont nem gondolt barátunk, mégpedig hogy ezzel csinálja a legnagyobb reklámot a sonynak meg a Hzd-nek, ezzel saját magát is megvezetve. ;) A szemellenzős ps felhasználótábor és mindenki nevében aki szeret szórakozni köszönjük a reklámot godach és hogy látványossan sggbekrod magadat a sony cikkeknél. Igazi mókamiki vagy! :D Így tovább!- a GK fórumozók Playstation Felhaszálótáborának Hadvezére, vezető Igazgatója, Ura, Főnöke a világ legnagyobb Son FanBoy-a KAMGECAM, oh yeah! :D No aztán elég volt mára a csibészkedésből zsiványok, vége a shownak nyomás aludni,...vagy játszani. Legyen az BÁRMILYEN játék. Én a változatoság kedvéért újra letöltöttem a HZD-t. :)
#128
#127: Egy Crysis szintű single FPS-ért én ma már a két kezemet összetenném, pedig valóban voltak hibái már akkor is, leginkább a nagyon felhigított játékmenet, sok volt helyenként az üresjárat, ami hosszútávon unalomba tudott fulladni. Ezért volt jobb minden tekintetben a magyar fejlesztésű kieg, a Warhead, kompaktabb volt, ezáltal töményebb élményt nyújtott, amiben ugyanúgy lehetett taktikázni, lopakodni, de mégis sodróbb volt a lendülete, s ezáltal izgalmasabb a játék. Ettől függetlenül ha van játék, ami szépen öregedett, az a Crysis, a fizika (HL2-vel egyetemben) még a mai játékok többségének is odapörköl, aztán egy 12 éves címről beszélünk. Amúgy nekem a 2. része is bejött nagyon, a butítások ellenére (ami szerintem a konzolok teljesítménye miatt kellett), a 3. viszont máig kimaradt.
#126
#123: Huhh, én GK-ra már lassan csak kommenteket olvasni járok, jókat tudok szórakozni, ahogy itt emberek a kb semmiért egymás torkának tudnak esni vagy 100 kommenten keresztül. Ráadásul olyan emberek (többnyire), akik más cikkek alatt bizonyították nemegyszer, hogy amúgy értelmesek is tudnak lenni. Ami itt (meg nagyjából minden PS vonatkozású hír alatt) megy az a Mónika show írott verziója, semmi több. De az esetek többségében szórakoztató, legalább addig sem a valós problémáimra koncentrálok:D
Amit ide leírtál az a legértékesebb hozzászólás ami a cikk alá született, és nagyjából le is fedi a véleményem, köszönöm:) A Horizon nem RPG, az életben senki a fejlesztők közül nem mondta, hogy ez egy RPG lesz, ezért nem is értem miért hasonlítják sokszor a Witcher 3-hoz (nem most, itt másért borult ki a bili, de általában szokás), az open world jellegen kívül köze nincs hozzá. A HZD egy ARPG, ami azért nagyon nem ugyanaz. A sztori és a lore volt az, amitől a legjobban tartottam, s végül az nyűgözött le leginkább, nem is feltétlenül a fősodor, hanem maga a világ, mi, hogyan és miért van úgy ahogy, nagyon tetszett, hogy nem egy elcsépelt sci-fit kaptunk. Rengeteg potenciál maradt benne a folytatás(ok)ra. A harcrendszer - ahogy te is írtad - kiváló, talán az egyik legjobb amivel játékban valaha találkoztam, rengeteg taktikai lehetőséget biztosít, változatos, én igazából a játék végéig nem untam az összecsapásokat. A látvány máig álleejtő, bár a legszebb open world koronát azért elorozta az RDR 2, nem tudom milyen csodaprogramozók dolgoznak a R*-nál, de le a kalappal előttük. Na de visszatérve, igen, a Horizon egy remek játék, de valóban nem kiváló, ezzel egyet kell értsek azon kommentelőkkel, akik ezt írták alant (bár a megfogalmazást inkább hagyjuk). Az AI emberi ellenfelek esetén síkhülye (bár ez ennek a gen.nek kb sajátossága, a F.E.A.R játékok óta nem láttam valóban értelmes AI-t játékban), emlékezetes karakter Aloy-on kívül kb nincs is, a mellékküldetések pár kivételtől eltekintve harmatosak (a Frozen Wilds azért javít ezen). De így kb ennyi negatívumot tudnék felsorolni hirtelen, ami annyira azért nem sok. Nem egy 9-10 pontos játék, de egy masszív 8-ast simán megérdemel, ha pedig az említett hibákat javítják a folytatásban, na akkor születhet klasszikus. Én drukkolok nekik.

U.i.: már nem tudom ki írta így 100+ komment után, de nekem is a Bloodborne a kedvenc PS exem ezidáig (ezt a Tlou 2 megváltoztathatja talán), úgyhogy pacsi:)