Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#43
#42: Nem tölem hangzott el, csak idéztem nálam magasabban kvalifikált embereket a Microsofttól a One bejelentésröl.
#42
#41: Jézusom! A nyállakó idei Oscar gyanús mondata -D
#41
#40: Tv, tv, tv! Kinect, kinect, kinect! Best E3 ever.
#40
Szerintem meg az ms kezdjen el PS4-eket árulni, akkor jobban menne a piac :))) Vaaaagy CSINÁLJANAK JÁTÉKOKAT B@SZDMEG ! :)))
#39
#37: Majd black friday-kor annyi lesz.
#38
#10: De a MS jelenlegi helyzetét tekintve mennyire fognak tudni ebből reális képet leszűrni? Szerintem semennyire.
#37
Jelenleg az Amazonon a normál One S 1tb-os kiadás 202 euró (microsoft shopból), akkor a lemezmentest miért akarják 230-ért adni majd? Azért mert van hozzá 3 játék, ami már amúgy is jár a gamepassba? Én úgy gondolom, hogy ennek a konzolnak kb 160-170 euró kéne, hogy legyen az ára. Ami még versenyképes is lenne kb..
#36
#35: Azok általában olyanok is amit úgy adnak ki.
#35
#32: Az megvan,hogy ma már a teljes játék csak ritkán van rajta teljes terjedelmében a lemezen?Vagy esetleg egy frissítés nélkül el sem indul!
#34
#21: Te gondolkoztál azon, hogy talán már rég kiégtél és kéne neked egy másik hobbi?
#33
#31: Én is köszönöm!
#32
#23: Legyen, egyszer kell felrakni.
És ha megveszek valamit nem egy olyan liszenszert akarok fizetni ugyanannyit ahol nem az enyém amit veszek csak bérlem és bármikor elveszithetem. Ha csődbe is megy a cég és lelövik a szervereket továbbra is jatszhatoak maradnak a játékok. Persze a games as service multi-only szirszar az más, de bármennyire temetnék sokan el és virul a single műfaj.
#31
#27: Jobb oldalt leírásban mindent megtalálsz. Előre is köszönjük szépen.
https://web.facebook.com/groups/TheGamersHungary/
#30
#29: Sony is meg fogja a legtöbb esetben, még a Nomanslie esetében is volt hozzá pofájuk. :)
Steam, Uplay, MS jóval normálisabban kezeli ezt mint a japánok.
#29
Egyedül a Nintendo tagadta meg eddig a refund-ot nálam, "tájékozódhattam volna előre" indokkal.
#28
#21: Nekem uplay-en is zokszó nélkül visszaadták a SP:TFBW Gold és a For Honor árát, csak a support-nak kellett írni.
#27
#26: Már csak egy lemezes játék van egy Xbox one Minecraft.Ezt szívesen elküldöm a csoportodba ha küldesz elérhetőséget.
#26
#25: Tavaly hozzánk majdnem 4000 játék érkezett be, aminek jó 2%-a dobozos volt, sok XO és Ps4 címmel.
Nem soknak tűnik, de azért az a 60-80 lemezes játék, havi 5-6 boldog embert jelentett akik megnyerték és még ennyit akik felajánlották.
A maradek több ezer digitális kulcs nyereségről nem is beszélve. No meg a Fordítóknak is jutott.
Aztán most ott tartunk, hogy havi 1 újságot felajánló a PCGuru is amit a nyertesünknek ingyen postáz, és a Vault 51 Gamer Bár a is hetente sorsolhatunk ki egy 5000ftos utalványt amit kajára, piára és gép használatra is elkölthet másod magával a nyertes.
Amikor be akartam adni a játékai, majd nevetve jöttem ki a boltból, mert annyira nevetséges összeget ajánlották értük, majd itt Gamekapcson elajándékoztam, meg sem gondoltam hogy ez lesz belőle. :)
#25
#24: Dicséretes!Én is próbáltam,de a kutyának sem kellettek a dvd-k.Szerintem még mindig bujkál pár bontatlan 10db-os dvdtok valahol :)
A régi xbox,ps meg wii el lett ajándékozva mert a kislány lassan 11 lesz és már nem nagyon használta őket,de legalább remélem sok örömet fog okozni más gyerekeknek is.
#24
#23: Nálam is ez lett a helyzet. Szép gyűjteményem volt, de nagyja a padon végezte. A szívemhez közelebb állók meg benn maradtak de hol arra értem haza hogy a lemez van kiszedve, hol pedig a steelbook. Végül inkább odaadtam ingyen. (ebből lett a csoportom) :D