Levetítették a The Mandalorian első előzetesét

Nem hiányozhatott a Star Wars Celebrationről a The Mandalorian sem - le is vetítették az első teaserét, habár az élő streamen nem mutatták meg azt. A sorozat a Disney+ nyitócímeiként érkezik idén ősszel.

A chicagói Star Wars Celebration ajtajai mögött a mai nap levetítették a The Mandalorian első teaserét. A rendezvény fontosabb eseményeit eddig mindannyian követhettük a livestreamek segítségével, ezt az előzetest azonban sajnos nem vetítették le az internet népe előtt. Így sajnos egyelőre mi sem tudunk videót mutatni, cserébe viszont leírhatjuk, hogy miket tartalmaztak a képsorok.

A rövid klip során a teljes páncélba öltözött főhősünket láthatjuk, miközben végigsétál egy vékony hídon. Körülötte összecsapnak a hullámok, majd előtte kinyílik egy kör alakú zsilipajtó. Amint betekintünk a helyiségbe, hamar világossá válik: egy lepusztult kantinba érkeztünk.

Ahogy azt már korábban megtudhattuk, a The Mandalorian címszereplőjét Pedro Pascal (Trónok harca) alakítja majd. A stábhoz csatlakozik még Gina Carano (Halálos iramban 6.), Emily Swallow (A mentalista), Carl Weathers (Rocky), Omid Abtahi (Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész), Nick Nolte (Kisvárosi gyilkosság), Giancarlo Esposito (Totál szívás) és Werner Herzog (Nosferatu: Az éjszaka fantomja) is.

A sorozatért a Vasember-filmek rendezője Jon Favreau és az animációs Star Wars-sorozatok atyja, Dave Filoni felel majd - Filoni rendezi az első epizódot is. Az események egy eddig sosem látott mandalóri harcost követnek majd, kinek történetét nagyban inspirálta a legendás fejvadász, Boba Fett, s apja, Jango. Időben az eredeti és az új trilógia közt járunk majd: három évvel A Jedi visszatér eseményei után. Egy olyan átmeneti időszak ez, ahol a Birodalom már elbukott, de az Első Rend még nincs a képben.

A The Mandalorian idén novemberben debütál a Disney+ egyik nyitócímeként.

13 komment - szólj hozzá!