Egyéves a God of War

Az örömteli alkalom kapcsán pedig a Santa Monica Studio csapata még egy ünnepi videót is összedobott, melyben megköszönik a rajongóknak azt a sok szeretet és kedvességet, melyet az elmúlt év során kaptak.

Shannon Studstill, a stúdió fejese a blogbejegyzésében az alábbi sorokkal vezet fel az ünnepi videót: „2015-ben a God of War-franchise tizedik évfordulóját ünnepeltük, a történet ugyanis még 2005-ben vette kezdetét. Most viszont itt vagyunk Kratos és fia, Atreus új korszakának első évfordulóján.” A videóban egyébként rengeteg olyan fejlesztő szólal meg pár másodperc erejéig, akik kulcsszerepet játszottak a játék megalkotásában, legyen szó akár a látványvilágért, a játékmenetért, vagy a rendkívüli zenéért felelős személyekről.

Az ünneplésből természetesen nem maradhat ki egyetlen PlayStation 4-tulajdonos sem, így a Sony jóvoltából egy dinamikus téma lesz letölthető a konzolhoz, illetve április 17-től még egy God of War Anniversary témájú karakter képét is beállíthatjuk a PS4-es avatárunknak. A témákról és az avatárokról is láthattok alább képeket.

Kevésbé örömteli hírként ismét megerősítést nyert, hogy a God of War nem kap DLC-t. Cory Barlog, a játék rendezője korábban tett olyan megjegyzéseket, amik egy tartalmi kiegészítőre utaltak, ám a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy nem fog érkezni a játékhoz semmilyen extra tartalom. Ennek oka az, hogy ugyan tényleg voltak a saját bevallása szerint egészen szórakoztató ötletei egy esetleges DLC-hez, ám a csapatban mindenki azt mondta neki, hogy „haver, ez őrültség, ez egy picit túl nagy lenne DLC-nek”, így végül elvetették a „túlságosan is ambiciózus” tervet.

52 komment - szólj hozzá!