World War Z - nem lesz hiány a zombikból

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 15.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj gameplay videó látott napvilágot a PC-s World War Z-ből, így ha már nem bírod kivárni a holnapi hivatalos rajtot, akkor most 20 percen át elmerülhetsz a zombiirtás könyörtelen tudományában.

A videó a négy fős co-op hadjárat első pályáját mutatja be a maximális grafikai beállítások mellett. Egyelőre úgy néz ki, hogy a Swarm Engine meglehetősen jól tudja kezelni a több száz zombiból álló hordák gyors mozgását, szóval az már biztos, hogy ezúttal tényleg a zombis játékok egy teljesen új generációjával lesz dolgunk.

A történet-orientált kampány mellett egyébként lesznek 4v4 PvP-játékmódok, illetve a zombik ellen olyan arcade-jellegű lehetőségek, mint a King of the Hill, a Domination, a Scavenge Raid és a Vaccine Hunt.

A World War Z holnap, azaz április 16-án jelenik meg Xbox One-on, PlayStation 4-en és a PC-s Epic Store-ban.

7.
7.
JohnSpartan
Nekem semmi gondom eddig vele, kivéve hogy tegnap az az megjelenés napján csak offline-ban lehetet csapatni................ :DDDD Azért erre figyelhettek volna...
4.
4.
shatterhand
#3: Nincs róla szó. Senki nem mond semmit.
3.
3.
Fooxfire
Ez ki fog jönni fél év után steam-re ?
2.
2.
pjoco
Nem tűnik ez annyira szarnak. 5 dolláros Bundle-ben haverokkal teljesen jó cím lesz.
1.
1.
markoci555
ha random zombis játékként adnák, azt mondom oké (de úgy se kell mert epic store lol), de rátenni a world war z nevet, majd ilyen nevetséges zombikat beletenni... köze nincs a filmhez, inkább várjuk ki a left 4 dead csapat játékát, azok valószínűleg úgy is a megszokott alap jó cuccot hozzák majd pár plusszal, ez meg szerintem menjen a süllyesztőbe a másik nem régi walking dead-del, amire talán emlékezni se emlékeznék, ha annak se a híres sorozatról adnak címet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...