Trónok harca - itt az új teaser és a PS4-téma

Még éppen csak lement a Trónok harca legújabb, nyolcadik évadjának első epizódja, de már is itt a jövő heti második rész teaser kedvcsinálója, illetve a rajongók még egy hivatalos PlayStation 4-es dinamikus hátteret is kaptak.

Az új évad premierjének örömére a Sony egy teljesen új Trónok harca témájú dinamikus hátteret tett elérhetővé, amely mellé még vadonatúj avatarokat is kaptunk a sorozat különböző karaktereiről. Utóbbiak begyűjtéséhez egyébként nem is szükséges mást tenni, mint PSN-felhasználónkba bejelentkezve ellátogatni a promóció hivatalos weboldalára, és végignézni a három rövid videót, melyek után automatikusan meg is jelenik az ajándékok aktiválásához szükséges kód. A jutalmak beszerzésével egyébként érdemes lesz sietni, mivel egy limitált ideig tartó promócióról van szó, és egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig tart.

Azoknak pedig, akik már végignézték a legújabb epizódot, érdemes lehet belepillantani a következő rész teaser videójába. A Trónok harca nyolcadik évadjának második részét egyébként egy hét múlva, vagyis április 21-én (itthon április 22-én) közvetíti az HBO.

10 komment - szólj hozzá!