Trónok harca - itt az új teaser és a PS4-téma

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Még éppen csak lement a Trónok harca legújabb, nyolcadik évadjának első epizódja, de már is itt a jövő heti második rész teaser kedvcsinálója, illetve a rajongók még egy hivatalos PlayStation 4-es dinamikus hátteret is kaptak.

Az új évad premierjének örömére a Sony egy teljesen új Trónok harca témájú dinamikus hátteret tett elérhetővé, amely mellé még vadonatúj avatarokat is kaptunk a sorozat különböző karaktereiről. Utóbbiak begyűjtéséhez egyébként nem is szükséges mást tenni, mint PSN-felhasználónkba bejelentkezve ellátogatni a promóció hivatalos weboldalára, és végignézni a három rövid videót, melyek után automatikusan meg is jelenik az ajándékok aktiválásához szükséges kód. A jutalmak beszerzésével egyébként érdemes lesz sietni, mivel egy limitált ideig tartó promócióról van szó, és egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig tart.

Azoknak pedig, akik már végignézték a legújabb epizódot, érdemes lehet belepillantani a következő rész teaser videójába. A Trónok harca nyolcadik évadjának második részét egyébként egy hét múlva, vagyis április 21-én (itthon április 22-én) közvetíti az HBO.

9.
9.
Elijah Baley
Szinkronnal az első rész május 12.étől lesz elérhető.
7.
7.
azureknight0715
Nekem már azt írja hogy már nem jár kod. Jó hamar lecsengett..
6.
6.
Perseus84
#Off topic# meg tudja valaki mondani mikortol lesz lathato a szinkronizalt elso resz?
2.
2.
atesz89
Megvan ha végig csinálod minden rákerül a PS-edre, nem kell store-ban keresni.
1.
1.
atesz89
Témát hol találom a store-ban nincs fenn. Sajna csak US profillal megy az egész. De a témát így sem tudom belőni. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Esetleg abban is hogyha több profilon lehetne használni az avatart akkor azt hogyan. Nekem Magyar a fő profil.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...