Jöhet az Age of Empires II: Definitive Edition?

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 15.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, definitív kiadást kaphat az Age of Empires II is, legalábbis az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint. Már az előd felújított változata is sikeres volt - mi akadálya lenne, hogy a folytatás is hasonló utat járjon be?

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal, ismertebb nevén az ESRB szerint az Age of Empires II: Definitive Edition már fejlesztés alatt áll, legalábbis a kiadó már beküldte hozzájuk tesztelésre. A szivárgás nagyon is valós lehet, hiszen az ESRB korábban olyan címeket szellőztetett meg helyesen, mint a Catherine, a Yakuza Kiwami 2 és a Borderlands: Game of the Year Edition. 

A sötét középkorban játszódó stratégia igazi klasszikus, számos európai nemzet sorsát vehetjük a kezünkbe, erőforrásokat gyűjtünk, épületeket húzunk fel, és seregünkkel hódításba vágunk. Az adatlap sajnos nem tartalmazza, milyen újításokkal érkezik a definitív kiadás, de az előző rész tapasztalataiból kiindulva a 4K felbontás és az Xbox Live-támogatás már borítékolható. 

Várjuk a hivatalos megerősítést!

22.
22.
Extol
Hát ebből semmi sem derült ki, nem sok szellő jött
21.
21.
Ooorky
#19: Akkor miért akarja kihozni a játékait mobilokra és Switch-re, ahol ugyanúgy 30%-ot kell tejelnie, mint Steam-en? (kivéve ha olyan c***ny módszerrel csinálja, mint az Epic a Fortnite-ot, hogy töltsd le magadnak az APK-t, így a google felé nem kell fizetniük)
17.
17.
Ooorky
#16: African Kingdoms megjelenése után az alap AoE2 HD 3 euróért beszerezhető volt Steam-en, kártyák miatt az is megvette akit nem érdekelt.

Halo mennyibe kerül?
16.
16.
crytek
#15: PC-n pedig több embert érdekel egy akármilyen age of mint ez a lepukkant halo ami már konzolon se volt egy nagy eresztés. Age of 2 hdből is elment elég sok 5.5 millió felett... Haloból pcn 10 év alatt se fog fogyni 3 millió sem pedig ez egy kollekció nem egy db game lesz.
15.
15.
delphijos
#5: Azért az MS-nek ( számukra ) akkora világmegváltó üzlet azért nem lenne hogy 30%-os sarc mellett a steam-en árulnák ezeket. A Halo még oké , de a mai "fiatalok" nem fognak tömegesen Age of Empires-t venni, főleg nem egy felújítást. Mind oda vannak Fortnite-ozni meg Pubg-ozni.
14.
14.
Jó lenne már hallani valami infót a IV-ről is. Remélem nem rontják el.
13.
13.
kopic
Bazzeg.... Most esett le, hogy 2008ban adtak ki. :(
Epic fail
12.
12.
kopic
#5: Ha jovore kijonne egy Fable 2 anniversary, akkor azert olni tudnek. AW, GeoW2 mellett 360 egyik legjobb jateka volt. De sajnos nem tudom melyik studio tudna megcsinalni, mivel a Lionhead bezart.
9.
9.
crytek
#6: Ja igen nekik a 300ft-os game pass éri meg jobban el is felejtettem :)
6.
6.
godach
#5: Jó lenne, de a kis bundlezsákokból nem élnének meg xd
5.
5.
crytek
MS igazán kinyomhatná az Age of Empires 1 Definitive-et meg ezt a kettőt is steam-re ha már az egész Halo kocerájt is áthozza...aztán én még itt se állnék le tolnám a Gears of War szériát is...Majd mindenzt kettéfejelném még a Fable 2 HD remastereddel... Azt a Sony csak kamillázna a zárt szarjával :)
4.
4.
Stranger
Felőlem jöhet. De ha jön egy AOE3 DE is, akkor még nagyon messze az AOE4. :(
3.
3.
Anti4730
Csak jojjon xboxra is ha mar tamogatja az egeret
2.
2.
Ooorky
Nem tudom van-e értelme.
Én tuti nem fogom megvenni, az AoE2 HD-val játszók 90%-a anno az African Kingdoms-ig ragaszkodott az eredeti kiadáshoz, most se lesz másként.
Az eredeti AoE-t is eléggé felemás (értsd sz@r) módon újították fel, ki is halt a multi napok alatt.
1.
1.
medson
Na ez szuper hír, reméltem hogy az 1 után ezt is megcsinálják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...