Jöhet az Age of Empires II: Definitive Edition?

Úgy tűnik, definitív kiadást kaphat az Age of Empires II is, legalábbis az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint. Már az előd felújított változata is sikeres volt - mi akadálya lenne, hogy a folytatás is hasonló utat járjon be?

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal, ismertebb nevén az ESRB szerint az Age of Empires II: Definitive Edition már fejlesztés alatt áll, legalábbis a kiadó már beküldte hozzájuk tesztelésre. A szivárgás nagyon is valós lehet, hiszen az ESRB korábban olyan címeket szellőztetett meg helyesen, mint a Catherine, a Yakuza Kiwami 2 és a Borderlands: Game of the Year Edition. 

A sötét középkorban játszódó stratégia igazi klasszikus, számos európai nemzet sorsát vehetjük a kezünkbe, erőforrásokat gyűjtünk, épületeket húzunk fel, és seregünkkel hódításba vágunk. Az adatlap sajnos nem tartalmazza, milyen újításokkal érkezik a definitív kiadás, de az előző rész tapasztalataiból kiindulva a 4K felbontás és az Xbox Live-támogatás már borítékolható. 

Várjuk a hivatalos megerősítést!

22 komment - szólj hozzá!