Jöhet az Age of Empires II: Definitive Edition?

Úgy tűnik, definitív kiadást kaphat az Age of Empires II is, legalábbis az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint. Már az előd felújított változata is sikeres volt - mi akadálya lenne, hogy a folytatás is hasonló utat járjon be?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
Hát ebből semmi sem derült ki, nem sok szellő jött
#21
#19: Akkor miért akarja kihozni a játékait mobilokra és Switch-re, ahol ugyanúgy 30%-ot kell tejelnie, mint Steam-en? (kivéve ha olyan c***ny módszerrel csinálja, mint az Epic a Fortnite-ot, hogy töltsd le magadnak az APK-t, így a google felé nem kell fizetniük)
#20
#19: Tervezni sokmindent lehet.
#19
#18: Ez így van, de az MS-nek egyáltalán nem ez a hosszútávú terve. Nekik az általuk “felügyelt” kizárólagos Windows store a céljuk, mint ahogy box-on van ( meg PS-en és Switch-en a Sony és a Nintendo ) Mert enélkül nincs közvetlen pénz az sw eladásokból Win-en.
#18
#15: A Halo példája is mutatja hogy a kutyának se kell az MS Store szóval a Steam részesedésével is jobban megéri.
#17
#16: African Kingdoms megjelenése után az alap AoE2 HD 3 euróért beszerezhető volt Steam-en, kártyák miatt az is megvette akit nem érdekelt.

Halo mennyibe kerül?
#16
#15: PC-n pedig több embert érdekel egy akármilyen age of mint ez a lepukkant halo ami már konzolon se volt egy nagy eresztés. Age of 2 hdből is elment elég sok 5.5 millió felett... Haloból pcn 10 év alatt se fog fogyni 3 millió sem pedig ez egy kollekció nem egy db game lesz.
#15
#5: Azért az MS-nek ( számukra ) akkora világmegváltó üzlet azért nem lenne hogy 30%-os sarc mellett a steam-en árulnák ezeket. A Halo még oké , de a mai "fiatalok" nem fognak tömegesen Age of Empires-t venni, főleg nem egy felújítást. Mind oda vannak Fortnite-ozni meg Pubg-ozni.
#14
Törölt felhasználó
Jó lenne már hallani valami infót a IV-ről is. Remélem nem rontják el.
#13
Bazzeg.... Most esett le, hogy 2008ban adtak ki. :(
Epic fail
#12
#5: Ha jovore kijonne egy Fable 2 anniversary, akkor azert olni tudnek. AW, GeoW2 mellett 360 egyik legjobb jateka volt. De sajnos nem tudom melyik studio tudna megcsinalni, mivel a Lionhead bezart.
#11
#10: No nem úgy értettem, azt írtam a ps plus árát IS, azokra utalva akik bundle-ra verik a nyálukat, és játékért még akciós árat se fizetnének.
#10
#8: Én szarrágó vagyok és sajnálom a PS plus árát mert szarok a multira ami meg kell játék megveszem és nem azt várom mikor kerül a haviba.
#9
#6: Ja igen nekik a 300ft-os game pass éri meg jobban el is felejtettem :)
#8
#7: Pedig ps játékokat is lehet venni bundle-ben időnként, így azok a szarrágók is játszhatnak akik még a ps plus árát is sajnálják a 100k-s konzolhoz.
#7
#5: Egy Fable 2 isteni lenne, imádtam. De persze nem lehetett kihagyni a "szar sony" részt.
#6
#5: Jó lenne, de a kis bundlezsákokból nem élnének meg xd
#5
MS igazán kinyomhatná az Age of Empires 1 Definitive-et meg ezt a kettőt is steam-re ha már az egész Halo kocerájt is áthozza...aztán én még itt se állnék le tolnám a Gears of War szériát is...Majd mindenzt kettéfejelném még a Fable 2 HD remastereddel... Azt a Sony csak kamillázna a zárt szarjával :)
#4
Felőlem jöhet. De ha jön egy AOE3 DE is, akkor még nagyon messze az AOE4. :(
#3
Csak jojjon xboxra is ha mar tamogatja az egeret