Három év után kiegészül a SW: The Old Republic

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Hiába startolt el 2011-ben a Star Wars: The Old Republic, még mindig kap új tartalmakat, igaz, a legújabb expanzióra három évet kellett várniuk az MMO szerelmeseinek. Az Onslaught szeptemberben érkezik.

Már úton van a Star Wars: The Old Republic hetedik bővítménye, az Onslaught, amely 2016 óta az első kiegészítő a Knights of the Eternal Throne után. A sztori a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom közti újjászületett háborúra koncentrál. 

"Vajon hűséges maradsz-e a jelenlegi frakciódhoz, vagy aláásod és szabotálod a háborús törekvéseit? "- teszi fel a kérdést az expanzió leírása. 

Az Onslaught két új bolygót, egy új Flashpointot és egy új Operationt tartalmaz. A játékosok elutazhatnak az Onderonra és a Mek-Shára, hogy új kalandok és megbízások után nézzenek. A kiegészítőben megjelennek a tactical gear-elemek, melyek megváltoztatják a képességeidet és a játékstílusodat. 

A csomag ingyenes lesz az előfizetők számára, de azt nem tudni még, hogy kell-e beugrót fizetniük az ingyen játszóknak. 

5.
5.
Redeye
#4: Alapvetően nem lenne rossz a játék, ha nem lenne túl nagy szakadék a fizetős és nem fizetős játékos között. pl limitált max pénzed lehet (100.000 kredit, max szinten az aukciós házban a te szinteden lévő cuccok bőven 100.000 felett értékbe kerülnek), limitált aréna és űrharc heti szintre, karakter szerkesztés, szint limit. Most ezek amik eszembe jutottak csak. Nekem egy idő után elegem lett ebből.
4.
4.
t0mchee
Én overall jol szórakoztam az SW TOR ral is. Egyszerűen nem MMO ként tekintk rá, hanem egy cooperatív Kotorra. Több class story-t is vegig toltam már.
Most kövezzetek meg :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...