Három év után kiegészül a SW: The Old Republic

Hiába startolt el 2011-ben a Star Wars: The Old Republic, még mindig kap új tartalmakat, igaz, a legújabb expanzióra három évet kellett várniuk az MMO szerelmeseinek. Az Onslaught szeptemberben érkezik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#3: Korabban volt mar pletyka, hogy David Benioff és D.B. Weiss akar egy SW film triologiat, na ugy fest, hogy ez lesz az. Az mar tuti, hogy lesz KOTOR film, a "fonokasszony" megerositette.

#Lucasfilm president Kathleen Kennedy talked to us about the future of #StarWars – including a Knights of the Old Republic movie
https://twitter.com/MTVNEWS/status/1118270840989192192/video/1
#8
#6: +1
Nagyon remélem, hogy a közeledő fallen ordernél lesz sith lehetőség és nem csak jófiú lehetek!
#5
#4: Alapvetően nem lenne rossz a játék, ha nem lenne túl nagy szakadék a fizetős és nem fizetős játékos között. pl limitált max pénzed lehet (100.000 kredit, max szinten az aukciós házban a te szinteden lévő cuccok bőven 100.000 felett értékbe kerülnek), limitált aréna és űrharc heti szintre, karakter szerkesztés, szint limit. Most ezek amik eszembe jutottak csak. Nekem egy idő után elegem lett ebből.
#4
Én overall jol szórakoztam az SW TOR ral is. Egyszerűen nem MMO ként tekintk rá, hanem egy cooperatív Kotorra. Több class story-t is vegig toltam már.
Most kövezzetek meg :D
#2
#1: Sosem.
Lesz.
Kotor.
3.

Eddig sem volt esely ra, a Bioware bukasaval meg annyi sem maradt. Emiatt kar tepni a hajadat. Illetve csinald, csak felesleges.