Brit toplista: nem talált legyőzőre a The Division 2

A múlt hét is viszonylagos csendben telt, így nem meglepő, hogy az egy héttel ezelőtt ismét élre állt The Division 2 ezúttal sem talált legyőzőre. Vannak azonban visszatérők, miközben a Sekiro: Shadows Die Twice még hátrébb csúszott.

Egyértelműen a hónap vége ígérkezik a legizgalmasabb időszaknak, hiszen ekkor mutatkozik be a Days Gone és a Mortal Kombat 11 is. A megjelenések csekély száma viszont addig is kedvez a The Division második részének, a Ubisoft looter-shooterének folytatása ugyanis ismét megszerezte a szigetországban az eladási lista aranyérmét.

Mögötte sem történt változás a múlt heti eredményhez képest, a FIFA 19 megőrizte az ezüstérmet. A dobogó legalsó fokára viszont a Red Dead Redemption 2 mászott fel, míg a múlt heti utolsó dobogós, a Yoshi's Crafted World csak az ötödik helyen zárt.

Nagyot zuhant a lelkesedés a Sekiro: Shadows Die Twice iránt is, a From Software játéka már csak a hetedik helyre volt jó. Vannak viszont régi visszatérők, így a legjobb tízben ismét helyet követelt magának az Assassin's Creed: Odyssey és a Marvel's Spider-Man is. Előbbi a hatodik, utóbbi a tizedik helyen végzett.

Az új megjelenéseknek nem volt szerencséjük, mert a Dangerous Driving csak a 34. helyen nyitott, míg a két új Nintendo Labo Toy-Con-kiszerelés a legjobb negyven közé sem fért be.

  1. The Division 2
  2. FIFA 19
  3. Red Dead Redemption 2
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Yoshi's Crafted World
  6. Assassin's Creed: Odyssey
  7. Sekiro: Shadows Die Twice
  8. New Super Mario Bros. U Deluxe
  9. Grand Theft Auto V
  10. Spider-Man
3 komment - szólj hozzá!