Brit toplista: nem talált legyőzőre a The Division 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 16.
  • Toplista
Link másolása
A múlt hét is viszonylagos csendben telt, így nem meglepő, hogy az egy héttel ezelőtt ismét élre állt The Division 2 ezúttal sem talált legyőzőre. Vannak azonban visszatérők, miközben a Sekiro: Shadows Die Twice még hátrébb csúszott.

Egyértelműen a hónap vége ígérkezik a legizgalmasabb időszaknak, hiszen ekkor mutatkozik be a Days Gone és a Mortal Kombat 11 is. A megjelenések csekély száma viszont addig is kedvez a The Division második részének, a Ubisoft looter-shooterének folytatása ugyanis ismét megszerezte a szigetországban az eladási lista aranyérmét.

Mögötte sem történt változás a múlt heti eredményhez képest, a FIFA 19 megőrizte az ezüstérmet. A dobogó legalsó fokára viszont a Red Dead Redemption 2 mászott fel, míg a múlt heti utolsó dobogós, a Yoshi's Crafted World csak az ötödik helyen zárt.

Nagyot zuhant a lelkesedés a Sekiro: Shadows Die Twice iránt is, a From Software játéka már csak a hetedik helyre volt jó. Vannak viszont régi visszatérők, így a legjobb tízben ismét helyet követelt magának az Assassin's Creed: Odyssey és a Marvel's Spider-Man is. Előbbi a hatodik, utóbbi a tizedik helyen végzett.

Az új megjelenéseknek nem volt szerencséjük, mert a Dangerous Driving csak a 34. helyen nyitott, míg a két új Nintendo Labo Toy-Con-kiszerelés a legjobb negyven közé sem fért be.

  1. The Division 2
  2. FIFA 19
  3. Red Dead Redemption 2
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Yoshi's Crafted World
  6. Assassin's Creed: Odyssey
  7. Sekiro: Shadows Die Twice
  8. New Super Mario Bros. U Deluxe
  9. Grand Theft Auto V
  10. Spider-Man
3.
3.
user101
Szintén PC és mivel a gyerek tavaszi szünetben fosós / hányossal be van zárva a lakásba és már megunta a csocsót és a dartsot, legózni meg nem volt kedve, így hagytam egy kicsit minecraftozni én meg próbáltam játszani. De csak próbáltam, mert szinte minden napra jutott legalább egy szerver fault. Közben volt net és minden más okés volt... Próbáltam az elsőt is, hátha azzal enged, de ott sem volt nagyobb szerencsém...

PVP-DZ nem érdekel, egyedül nem buli, csak egyszerűen szeretem a világát... Remélem magasabb szinten nem ugyanúgy nehezedik a játék, mint az elsőben, mert az totál gáz volt. Amikor attól nehezebb a játék, hogy 10x annyit kell egy ellenfélbe lőni és 5x annyian spawnolnak le az orrom előtt és körülöttem... Azért az nagyon gáz volt...
2.
2.
CitromH
#1: Hát van miért szidni a játékot, de az leginkább kimerül (legnagyobb bánatomra) a pvp és a DZ tönkretételében. Én PCn nyomom és nincs server gondjuk az biztos.
1.
1.
user101
Végül is nekik az nem számít, hogy működjön is a cucc, csak az, hogy megvegyük. Kicsit sem b@ssza fel az embert amikor küldetés közben delta c-1-200-azik már harmadjára és nem lehet egy nyüves küldetést megcsinálni, mert állandóan ledobnak a krumpli szervereik... :((( Éjjen a csodás online jövő... Vagy inkább mégse! >:E
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...