Borderlands 3 - májusban leplezik le a játékmenetet

A Gearbox a Borderlands 3 hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy május 1-jén egy livestream keretein belül leplezik le a Borderlands 3 játékmenetét, illetve ekkor élesednek a játékról írt első beszámolók is.

Ugyan mozgás közben már több ízben is láthattuk a Borderlands harmadik részét, de a játék első játékmenet-bemutatójára csak május 1-jén kerül sor. Ezt a Gearbox erősítette meg a Borderlands 3 hivatalos Twitter-oldalán, ahol elhintették, hogy egy tartalmas livestream keretein belül mutatják be a trilógiává bővülő sorozat folytatásának újdonságait, legyen szó a mechanikákról, a fegyverekről, a karakterekről vagy a lootrendszerről.

Emellett az is biztossá vált, hogy ugyanezen napon jelennek meg az első írásos beszámolók is, a stúdió ugyanis lehetőséget adott a külföldi szaksajtónak, hogy idő előtt kipróbálhassa a játékot.

A Borderlands 3 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is szeptember 13-án jelenik meg. A számítógépes kiadás fél évig Epic Games Store-exkluzív cím lesz, vagyis 2020 áprilisáig máshol nem tudjátok majd megvásárolni a harmadik felvonást.

3 komment - szólj hozzá!